Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Θα παλέψουμε κολασμένα για τρόπαια»

Salah: «Θα παλέψουμε κολασμένα για τρόπαια»

Ο Mo Salah με μια ανάρτηση του στα social media, όχι μόνο επιβεβαίωσε την παραμονή του στο Anfield για την επόμενη σεζόν, αλλά έστειλε και το δικό του μήνυμα για την έναρξη της εποχής, Arne Slot, τονίζοντας πως οι Reds θα τα δώσουν όλα, για να κατακτήσουν νέους τίτλους.

Οι Reds στη σεζόν που για εκείνους ολοκληρώθηκε την Κυριακή κατέκτησαν μόνο το Carabao Cup, όμως την επόμενη θέλουν να διεκδικήσουν ξανά τα μεγαλύτερα τρόπαια, με τον Αιγύπτιο πρώτο τους σκόρερ και την υπόλοιπη ομάδα να είναι αποφασισμένοι να το κάνουν.

Ο διεθνής άσος τη Δευτέρα αρχικά αποχαιρέτησε τον Jürgen Klopp και τον ευχαρίστησε για τα 7 χρόνια συνεργασίας με το εξής μήνυμα.

“ Ήταν υπέροχο να μοιραστώ μαζί σου όλα αυτά τα τρόπαια και τις εμπειρίες τα τελευταία 7 χρόνια. Σου εύχομαι καλή τύχη για το μέλλον και ελπίζω να ξαναβρεθούμε.

Στη συνέχεια θέλησε να στείλει μήνυμα παραμονής, αλλά και στόχευσης τίτλων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο που θα ξεκινήσει τον Αύγουστο.

“ Γνωρίζουμε ότι τα τρόπαια είναι αυτά που μετράνε και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να συμβεί αυτό την επόμενη σεζόν. Οι οπαδοί μας το αξίζουν και θα παλέψουμε κολασμένα. ” Σημείωσε ο Mo Salah στο X.

Ο Mo Salah έτοιμος για νέους τίτλους.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com