Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κατέρρευσε στο τέλος στο Villa Park

Κατέρρευσε στο τέλος στο Villa Park

Έκλεισε με ισοπαλία τα εκτός έδρας της παιχνίδια η Liverpool, η οποία έμεινε στο 3-3 με την Aston Villa στο Villa Park για την 37η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το διπλό, κάνοντας πολύ κακό τελευταίο 20λεπτο σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς για εκείνους, κόντρα στη Villa που ήθελε να εξασφαλίσει την έξοδο της στο επόμενο Champions League.

Σκόρερ για τους οι Reds οι Gakpo, Quansah
Α’ Ημίχρονο: Με μια αλλαγή από την ενδεκάδα της περασμένης εβδομάδας, τον Joe Gomez στη θέση του Andy Robertson ξεκίνησαν οι Reds στο Villa Park.

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση για τη Liverpool, αφού προηγήθηκε μόλις στο 2’, όταν ο Elliott σέντραρε από τα δεξιά για να κοντράρει η μπάλα πρώτα στον Pau Torres και έπειτα να καταλήξει γκολ, με τη βοήθεια του Martinez, ο οποίος αντί να μπλοκάρει, σημείωσε αυτογκόλ για το 0-1.

Το προβάδισμα των Reds ωστόσο δεν κράτησε πολύ, αφού στο 11’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1, με πλασέ του Tielemans, έπειτα από γύρισμα του Watkins.

Οι Reds πήραν προβάδισμα ξανά στο 22’, όταν ο Joe Gomez κινήθηκε στην πλάτη του Diaz, για να πλασάρει στη συνέχεια και να κάνει ασταθής απόκρουση ο Martinez, με τον Gakpo να σκοράρει από κοντά με το rebound για το 1-2!

Η Villa έχασε τεράστια ευκαιρία για νέα ισοφάριση στο 35’, όταν ο Bailey γύρισε σωστά προς τον Carlos, όμως εκείνος με εξουδετερωμένο τον Alisson, δεν κατάφερε να σπρώξει απλώς τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 43’ αστόχησε ο Diaby σε τετ α τετ.

Β’ Ημίχρονο: Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο, η Liverpool σκόραρε με την πρώτη της φάση, όταν ο Elliott εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, για να βρει τον Quansah και να πιάσει εκείνος τη κεφαλιά για το 1-3!

Η Villa στο 52’ αρχικά νόμιζε πως μείωσε σε 2-3 με τον Watkins, ωστόσο έπειτα από έλεγχο του VAR, το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ του Bailey, ο οποίος έκανε την τελική πάσα.

Ο Watkins ούτε μετά την ακύρωση του γκολ δεν κατάφερε να μειώσει, όταν έπειτα από λάθος του Alisson, προσπάθησε να το κάνει με τακουνάκι, το οποίο δεν βρήκε εστία.

Η ομάδα του Klopp σκόραρε ξανά στο 59’ με τον Elliott, ωστόσο ο Diaz που έκανε την ασίστ ήταν οφσάιντ και το τέρμα δεν μέτρησε, ενώ Alisson απέκρουσε το καλό πλασέ του Zaniolo στο 69’.

Στο 75’ ο Klopp πραγματοποίησε 4 αλλαγές, με τους Gravenberch, Jones, Nunez και Szoboszlai να αντικαθιστούν τους Elliott, Gakpo, Diaz και Endo.

Ο Szoboszlai ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, λίγο έλειψε να μετατρέψει σε γκολ την εξαιρετική κάθετη του Salah, με τον Martinez να αποκρούει όμως με το σώμα, ενώ στο 85’ ο Αργεντινός απέκρουσε εντυπωσιακά και το αριστερό σουτ του Trent.

Αφού η Liverpool δεν τελείωσε το ματς, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο 85’ το λάθος του Mac Allister και μείωσαν σε 2-3 με το πολύ καλό σουτ του Duran, για να μπουν ξανά στο παιχνίδι και να ισοφαρίσουν στη συνέχεια.

Ένα 4λέπτο αργότερα, η Villa έφτασε και στην ισοφάριση, όταν πάσαρε ο Diaby, η μπάλα περισσότερο βρήκε στον Duran και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-3.

Η Villa δεν σταμάτησε εκεί και υποχρέωσε τον Alisson σε μεγάλη επέμβαση στο 92’ σε τετ α τετ του Diaby, ενώ στο 95’ μπλόκαρε ο Martinez το πλασέ του Jones.

Aston Villa: Martinez; Konsa, Carlos, Torres, Digne; Luiz, Tielemans; Bailey, McGinn, Diaby; Watkins

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk, Gomez; Endo (Gravenberch 76′), Elliott (Jones 75′), Mac Allister; Salah, Diaz (Szoboszlai 75′), Gakpo (Nunez 75′)

Πάγκος: Kelleher, Konate, Τσιμίκας, Bajcetic, Bradley

Επόμενος και τελευταίος αγώνας της σεζόν για τους Reds την Κυριακή με τη Wolves.

Ισοπαλία στο Villa Park.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com