Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σημαντικό βήμα επανόδου ο Matip πριν το «αντίο» από τη Liverpool

Σημαντικό βήμα επανόδου ο Matip πριν το «αντίο» από τη Liverpool

Ο Joel Matip έκανε ένα ακόμη μεγάλο βήμα στην αποθεραπεία του από έναν μακροχρόνιο τραυματισμό του, αν και το πιθανότερο είναι ότι το επόμενο παιχνίδι του δεν θα είναι για τη Liverpool.

Στα τέλη Μαρτίου, ο Jurgen Klopp αποκάλυψε ότι ο Matip έκανε τρέξιμο στα ανοικτά γήπεδα του AXA Training Center, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του τον Δεκέμβριο. Ο κεντρικός αμυντικός χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση μετά τη νίκη με 4-3 επί της Fulham, αλλά όμως υπολογιζόταν από τους γιατρούς ότι θα έχανε το υπόλοιπο της σεζόν.

Ενώ αυτό έχει αποδειχθεί ότι ισχύει, ο Matip εθεάθη να δουλεύει ξανά με μπάλα στη συνεδρία της Παρασκευής, καθώς η Liverpool ετοιμάζεται να επισκεφθεί την Aston Villa τη Δευτέρα το βράδυ. Δεν ήταν μέρος της προετοιμασίας της βασικής ομάδας, αλλά το θέαμα του 32χρονου να κινείται ξανά πιο ελεύθερα στα προπονητικά γήπεδα, ήταν σίγουρα ευπρόσδεκτο.

Το γεγονός αυτό έρχεται μόλις μερικές εβδομάδες να απομένουν για την λήξη του συμβολαίου του στο Anfield, με την πιθανότητα να είναι μεταξύ αυτών που αποδεσμεύονται στο τέλος της σεζόν. Ο Klopp είχε εκφράσει την επιθυμία ο σύλλογος να επεκτείνει τη συμφωνία του Matip λίγο μετά τον τραυματισμό του, αλλά με τον προπονητή να αποχωρεί τώρα αυτό το καλοκαίρι, αυτή η κατάσταση είναι λιγότερο ξεκάθαρη.

Η Liverpool δεν θα επιβεβαιώσει τη λίστα των υπό αποδέσμευση που κυκλοφόρησε, στην οποία θα περιλαμβάνονται οι Thiago, Mateusz Musialowski και πιθανώς ο Adrian – παρά μόνο μετά τον τελικό αγώνα εναντίον της Wolves στις 19 Μαΐου.

Υπάρχει ακόμα μια πιθανότητα να γίνουν συνομιλίες με τον Matip για πιθανή επέκταση, αλλά θα μπορούσε να είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί σέντερ μπακ έχουν ήδη συνδεθεί αξιόπιστα με μια μετεγγραφή τους στο Merseyside.

Μεταξύ των επιλογών που εξετάζονται είναι ο Willian Pacho της Eintracht Frankfurt και ο Ousmane Diomande της Sporting CP, ενώ ο σύλλογος αναμένεται επίσης να πιέσει για νέα συμφωνία για τον Virgil van Dijk.

Ο Ibrahima Konate και ο Jarell Quansah παλεύουν αυτή τη στιγμή για την πρώτη θέση δίπλα στον Van Dijk, με τον Klopp να παραδέχεται ότι ο νεαρός ήταν αυτή τη στιγμή μπροστά από τον Konate και τον Joe Gomez στη σειρά.

Εάν ο Matip φύγει μετά από οκτώ χρόνια, θα το κάνει έχοντας συνεισφέρει ανεξίτηλη στην επιτυχία της Liverpool υπό τον Klopp. Παρά τους τραυματισμούς, έχει κάνει 201 συμμετοχές για τους Reds, έχει σηκώσει κάθε δυνατό τρόπαιο και είναι μία από τις καλύτερες ελεύθερες μεταγραφές στην ιστορία της Premier League.

Σημαντικό βήμα επανόδου ο Matip πριν το «αντίο» από τη Liverpool

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com