Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν είναι ωραία η κατάσταση με τους τραυματισμούς»

Klopp: «Δεν είναι ωραία η κατάσταση με τους τραυματισμούς»

Μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματισμούς αντιμετωπίζει η Liverpool, με όλο και περισσότερους παίκτες να τίθενται εκτός και τον Jürgen Klopp να δηλώνει πως η κατάσταση δεν είναι ωραία, μετά την εντός έδρας νίκη με 4-1 επί της Luton Town.

Εκτός από τον χθεσινό αγώνα τέθηκαν μετά την προπόνηση της Τρίτης και οι Darwin Nunez και Mo Salah, με τον Klopp να αναφέρει πως έμειναν εκτός αποστολής, επειδή δεν μπορούσαν να αγωνιστούν και όχι για να προφυλαχθούν ενόψει Κυριακής.

Σχετικά με τους πολλούς τραυματισμούς, ανέφερε:

“ Οι Nunez και Salah δεν μπορούσαν να αγωνιστούν. ”

“ Δεν έχω νεότερα. Δεν ξέρω καν αν αυτά τα αγόρια που έπαιξαν σήμερα μπορούν να παίξουν ξανά, για να είμαι ειλικρινής. Η κατάσταση δεν είναι ωραία, απολύτως όχι, δεν χρειάζεται να το κάνουμε τώρα πιο ωραίο από ό,τι είναι. ”

“ Είμαι τόσο χαρούμενος που όλα τα παιδιά ήρθαν και έπαιξαν, ο Dannsy [Jayden Danns] είπε 50 φορές, «Ευχαριστώ, αφεντικό!» Είμαι τόσο χαρούμενος που μπόρεσα να του δώσω αυτή την ευκαιρία, τα αγόρια το αξίζουν. Αλλά προφανώς για εμάς υπάρχουν τώρα πολλά εξαιρετικά σημαντικά παιχνίδια που έρχονται, και δεν ξέρουμε, πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα. ”

“ Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτό και δεν ξέρω. Αλλά μετά τη Brentford δεν είχα ιδέα ότι η κατάσταση θα ήταν όπως ήταν τώρα. Λοιπόν, ας δούμε. Υπάρχει μια φράση που ισχύει: όσο έχουμε 11 παίκτες, θα το κάνουμε. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ. ”

Ο Darwin Nunez αποκόμισε τραυματισμό κόντρα στη Brentford.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com