Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Arsenal, Endo και τραυματίες

Ο Klopp για Arsenal, Endo και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Arsenal για την Premier League.

Ο τεχνικός των Reds μίλησε πρώτα για την στάση της ομάδας αναφορικά με την Super League:

“ Συμφωνώ 100% με την ανακοίνωση. Μου αρέσει που επιτέλους καταλαβαίνουμε λίγο ότι η UEFA δεν μπορεί να κάνει αυτό που θέλει.

“ Για τη Super League είναι η ίδια άποψη όπως είχα πριν. ”

Για το θέμα της ατμόσφαιρας είπε:

“ Δεν παραγγέλνω ατμόσφαιρα ή οτιδήποτε άλλο και σε εντός έδρας αγώνες όπου είχαμε 62 σουτ, είναι πολύ ιδιαίτερο θα έλεγα. Όταν γύρισα και χάσαμε μια ευκαιρία και οι άνθρωποι κάθονταν έτσι, ήταν σαν «τι θέλεις;» Η δημιουργία ευκαιρίας είναι όσο πιο κοντά μπορείς να φτάσεις στο να βάλεις γκολ. ”

“ Είμαστε σε πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα, ίσως πιο γρήγορα από ό,τι περιμέναμε. Δεν είναι κριτική, απολαμβάνω το 99,7% του κάθε δευτερολέπτου σε αυτό το γήπεδο, μου αρέσει. “

“ Δεν ήξερα ότι ο κόσμος θα με έπαιρνε λέξη προς λέξη, ίσως μετά από τόσα χρόνια να το είχα συνηθίσει! ”

“ Ανυπομονώ για το πρώτο σφύριγμα αύριο, για να είμαι ειλικρινής. ”

Για τον αυριανό αγώνα και την Arsenal πρόσθεσε:

“ Είμαστε στη θέση που είμαστε, δεν είναι τόσο κακό. Παίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που έκανε εξαιρετική σεζόν την περασμένη σεζόν και είναι ακόμα καλύτερη αυτή τη σεζόν. ”

“ Μεγάλο παιχνίδι, είναι υπέροχο να τους αντιμετωπίζουμε, προφανώς συναντιόμαστε αρκετά συχνά και είναι καλό, αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα το κάνουμε μια σωστή εμπειρία στο Anfield. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Νόμιζα ότι έμοιαζαν με [διεκδικητές τίτλου] την περασμένη σεζόν, αλλά μετά άρχισαν κάποια άσχημα αποτελέσματα . ”

“ Σούπερ δυνατή ομάδα, αυτό είναι και πήραν τον Rice, δεν σε κάνει χειρότερο. Είναι ένας καλός συνδυασμός φυσικής κατάστασης, μεγάλοι δυνατοί παίκτες, γρήγοροι, καλά προπονημένοι, έχουν τον σεβασμό μου, αλλά θέλουμε τους βαθμούς ούτως ή άλλως. ”

“ Το βαρόμετρο στο Αγγλικό ποδόσφαιρο είναι η 18η αγωνιστική, έπειτα όμως παίζουμε άλλους 20 αγώνες, έτσι δεν είναι; ”

“ Είναι απλώς ένα εξαιρετικά σημαντικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι και είμαστε αρκετά σταθεροί ως προς το αποτέλεσμα αυτή τη σεζόν, κάτι που είναι η βάση της συνέπειας. ”

“ Με ενδιαφέρει αυτό το παιχνίδι αύριο και όχι τι σημαίνει για το υπόλοιπο της σεζόν. Έχουμε αρκετή προσήλωση για να προετοιμάσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. ”

Για τον Endo πρόσθεσε:

“ Δεν δίνουμε πια χρόνο στους ανθρώπους, εσωτερικά εμείς δίνουμε γιατί μιλάμε κάθε τρεις μέρες. ”

“ Είχαμε μερικούς από τους μεγαλύτερους παίκτες αυτής της εποχής που χρειάζονταν χρόνο για να προσαρμοστούν, άλλοι όχι. Απλώς ο Robertson δεν έπαιξε μισό χρόνο, δεν ήταν καν στην ομάδα, ο κόσμος το ξεχνά αυτό, ελπίζω το ξεχνάει! ”

“ Είναι ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Είμαι χαρούμενος για αυτόν που το κοινό μπορεί να το δει και τώρα γιατί αυτό είναι πολύ χρήσιμο στη δουλειά μας. ”

“ Δίνει κάτι διαφορετικό στην ομάδα μας, αυτό είναι ξεκάθαρο. Είναι ποδόσφαιρο και μερικές φορές χρειάζεται λίγος χρόνος, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για μένα. ”

Για την επιστροφή του Robertson:

“ Ο ώμος δεν είναι εκεί που πρέπει, το υπόλοιπο σώμα είναι εντάξει, αλλά πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα. Μπορεί να κάνει ήδη όλη τη σωματική δουλειά που τον ενοχλεί πολύ.

“ Νομίζω ότι χρειάζεται λίγος χρόνος μέχρι να μπορέσει να επιστρέψει, ελπίζουμε ότι θα στον Ιανουάριο, αλλά δεν ξέρω. ”

Όσο για τους υπόλοιπους τραυματίες:

“ Ο Gravenberch είναι μια χαρά. ”

“ Ο Macca και ο Diogo πλησιάζουν στην επιστροφή τους, αλλά δεν θα είναι έτοιμοι για αύριο. ”

Με Gravenberch το Σάββατο οι Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com