Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήττα στο Βέλγιο στην αυλαία των ομίλων

Ήττα στο Βέλγιο στην αυλαία των ομίλων

Με ήττα στο Βέλγιο από την Union Saint-Gilloise ολοκλήρωσε η Liverpool τις υποχρεώσεις της, στο τελευταίο της ματς σε ομίλους Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Οι Reds αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές, δεν βρήκαν ποτέ ρυθμό και ηττήθηκαν με σκορ 2-1 από τους πρωτοπόρους του Βελγίου, που είχαν σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο.

Για την ομάδα βρήκε δίχτυα ο Quansah στο πρώτο μέρος.

Η Liverpool τερμάτισε πρώτη στον πέμπτο όμιλο με 12 βαθμούς και πέρασε απευθείας στους 16 της διοργάνωσης, με την Toulouse να τερματίζει δεύτερη και την Union SG τρίτη.

Α’ Ημίχρονο: Με πολλές αλλαγές, νεανική σύνθεση και τον Kaide Gordon να αγωνίζεται για πρώτη φορά μετά από 23 μήνες, ξεκίνησαν οι Reds στο Lotto Park.

Τα πατήματα τους έψαχναν να βρουν στα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Klopp, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί, κάτι που κατάφεραν για πρώτη φορά στο 16’ με τον Amoura.

Στο 21’ η Union μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Nilsson αρχικά ξεπέρασε τον Quansah και στη συνέχεια ηττήθηκε σε τετ α τετ από τον Kelleher.

Η Union αφού είχε προειδοποίησει με τις δύο ευκαιρίες της, τη Liverpool, στο 33’ άνοιξε το σκορ, με τον Amoura, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος την μπαλιά του Nilsson βρέθηκε εκείνος αυτή τη φορά σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Kelleher, τον απέφυγε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση από τους Reds ήρθε ακριβώς επτά λεπτά αργότερα, όταν και σκόραραν με την πρώτη τους στιγμή στο ματς. Ο Curtis Jones εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Quansah και εκείνος με δυνατό δεξί σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν έμεινε ωστόσο για πολύ, αφού οι γηπεδούχοι στο 43’ μετά από πολύ καλή ομαδική προσπάθεια και δυνατό σουτ του Puertas ανέκτησαν το προβάδισμα.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη της επανάληψης, η Liverpool προχώρησε σε δύο αλλαγές, με τους Konate και Endo να παραχωρούν τις θέσεις τους, στους Joe Gomez και Gravenberch.

Η ομάδα ωστόσο όπως είναι λογικό έμοιαζε και ήταν ασύνδετη και στο δεύτερο μέρος, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο 62’ η Union και αρχικά σκόραρε με ωραίο πλασέ του Puertas, έπειτα από νέα καλή συνεργασία των συμπαικτών του, αλλά το γκολ εν τέλει ακυρώθηκε για χέρι του Amani.

Μετά το ακυρωθέν τέρμα των γηπεδούχων, ο Klopp προχώρησε σε άλλες δύο αλλαγές, με τους Nunez και Scanlon να αντικαθιστούν τους Doak και Chambers.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με την Union να είναι η ομάδα που απειλεί και να φτάνει πολύ κοντά στο 3-1 με κεφαλιά του Nilsson στο 70’ και με νέο τετ α τετ του Amoura στο 72’, το οποίο απέκρουσε ο Kelleher.

Η πρώτη ευκαιρία των Reds στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 79’ με εκτός περιοχής σουτ του Gravenberch, το οποίο μπλόκαρε ο Moris.

Η Union SG συνέχισε να ψάχνει ένα τρίτο γκολ και έχασε μια ακόμη ευκαιρία στο 89ο λεπτό με τον Ayensa με εκτός περιοχής προσπάθεια, την οποία και πάλι απέκρουσε ο Kelleher.

Liverpool: Kelleher; Bradley, Konate (Gomez 46′), Quansah, Chambers (Scanlon 63′); Endo (Gravenberch 46′), Elliott, Jones; Doak (Nunez 63′), Gordon (McConnell 75′), Gakpo

Subs not used: Pitaluga, Mrozek, Τσιμίκας, Hill, Szoboszlai, Koumas, Diaz

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Manchester United.

Ο Jarell Quansah πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τα Κόκκινα.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com