Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ανυπομονώ για τον αγώνα με τη Luton»

Klopp: «Ανυπομονώ για τον αγώνα με τη Luton»

Για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την Luton στο Kenilworth Road μίλησε ο Jürgen Klopp, τονίζοντας πως λατρεύει την ιστορία ανόδου των Hatters, ανυπομονώντας παράλληλα για την πρώτη του επίσκεψη στο γήπεδο τους.

Ερωτηθείς για το γήπεδο της Luton, ο Γερμανός δήλωσε:

“ Έχω ακούσει για αυτό, δεν το είδα ακόμα. Είναι ένας από τα γήπεδα, στα οποία δεν έχω πάει ποτέ πριν, οπότε ανυπομονώ. ”

“ Βλέπω ένα χαμόγελο στο πρόσωπο [του δημοσιογράφου] και είναι υπέροχο, αλλά πρέπει με κάποιο τρόπο να μπούμε στα αποδυτήρια και άκουσα ότι δεν είναι τεράστια! ”

“ Είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, οπότε αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι, ένα γήπεδο και έναν αντίπαλο. ”

“ Δεν ξέρω ακριβώς πόσοι από τους οπαδούς μας μπορούν να πάνε εκεί, αλλά σίγουρα θα πάρουν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια. Πραγματικά το ανυπομονώ, είναι συναρπαστικό και μου αρέσει η ιστορία. Δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω ότι κανείς περίμενε ότι η Luton θα ανέβαινε πέρυσι. ”

“ Θα θέλουν να πάρουν τα πάντα από αυτή τη σεζόν και αυτό σημαίνει αγώνα προς αγώνα, και να κάνουν έκπληξη εδώ, να πάρει τους βαθμούς εκεί και μετά να προσπαθήσουν να παραμείνουν στο πρωτάθλημα. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πριν από ένα παιχνίδι για έναν αντίπαλο, όσο περισσότερα μπορείς, αλλά αυτό σταματά σε μια συγκεκριμένη στιγμή και μετά πρέπει να παίξεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου. ”

“ Πιθανότατα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα βαθύ μπλοκ άμυνας και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, και πιθανότατα θα αντιμετωπίσουμε στημένες φάσεις με ποιότητα και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό. ”

Μόνος στόχος το νέο διπλό για τους Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com