Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση»

Klopp: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση»

Πολύ ευχαριστημένος έμεινε ο Jürgen Klopp από την εμφάνιση και την νίκη της ομάδας του με σκορ 5-1 επί της Toulouse την Πέμπτη, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του.

Ο προπονητής της ομάδας ρωτήθηκε αν του άρεσε το ματς:

“ Πολύ πολύ. Καλό αποτέλεσμα, καλή απόδοση και ιδιαίτερα πολλές πολύ καλές ατομικές επιδόσεις, κάτι που είναι ωραίο γιατί είναι σημαντικό για την ανάπτυξη. Εκτός από το γκολ που δεχθήκαμε και την ευκαιρία που τους δώσαμε όταν ο Trent είχε τη θεαματική απόκρουσή του, όλα ήταν όπως περιμέναμε. Η Toulouse είναι καλή ομάδα, παίζει ποδόσφαιρο, [αλλά] κάναμε μια σωστή αλλαγή και αυτό ήθελα. Τότε τα γκολ που πετύχαμε ήταν υπέροχα. Θα έλεγα ότι οι σωστοί παίκτες έβαλαν τα γκολ, όλα ήταν πραγματικά πολύ καλά. Οπότε, δεν υπάρχει παράπονο. ”

Πως κρίνει ως τώρα τη φετινή σεζόν της ομάδας:

“ Νομίζω ότι έχω ξαναπεί, νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να ερωτευτείς αυτή την ομάδα γιατί [έχει] τόσο μεγάλο ενθουσιασμό μέσα της. Πρέπει να κάνουμε τεράστια βήματα, πρέπει να αναπτυχθούμε, πρέπει να γίνουμε πιο σταθεροί, πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα, αλλά πολλά σημάδια είναι πραγματικά πολλά υποσχόμενα. Το πώς αλληλεπιδρά η ομάδα μεταξύ της είναι πολύ ωραίο γιατί όταν μιλάς για την ανοικοδόμηση μιας ομάδας, τότε είναι όλα για τα πράγματα που βλέπεις στο γήπεδο, προφανώς, αλλά για να δεις ότι πρέπει να υπάρξει μια ανοικοδόμηση και εκτός γηπέδου – και αυτό πάει πολύ καλά. ”

“ Οι παίκτες μεγαλώνουν στους νέους τους ρόλους, αν θέλετε. Όλα αυτά είναι καλά. Πέραν αυτού όμως δεν συνέβη τίποτα στην πραγματικότητα. Φαντάσου να μην κερδίζαμε και τα τρία παιχνίδια στο Europa League και όλοι να μου έλεγαν «Πώς δεν μπορείς να κερδίζεις;» οπότε είναι πάντα μικρά περιθώρια. Μέχρι στιγμής, είναι εντάξει και πριν παίξουμε ξανά με την Toulouse έχουμε τρία παιχνίδια. Υπάρχουν πολλά που μπορούν να συμβούν από τώρα και τότε, και θα ήθελα να τα παίξω όλα το ένα μετά το άλλο και να μην κάνω πολύ μεγάλα βήματα. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Ryan Gravenberch πρόσθεσε:

“ Μου αρέσει πολύ ως αγόρι και ως παίκτης, και είναι πολύ ωραίο να βλέπω πόσο πολύ αρχίζει να πιστεύει στον εαυτό του ξανά. Αυτό είναι προφανώς πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη, αλλά ειδικά για έναν νεαρό παίκτη. Άρα είναι ωραίο. Υπάρχουν πολλά για βελτίωση ακόμα. Είναι καλά νέα γιατί όλοι βλέπουν τα καλά σημάδια και τις δυνατότητες που έχει, αλλά έρχονται πολλά ακόμα, οπότε αυτό είναι καλό. ”

“ Μου αρέσουν πολλές ατομικές εμφανίσεις αλλά θα ήθελα να αναφέρω τον Waturu Endo. Δεν είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος πιστεύει ότι αυτό είναι θεαματικό ή οτιδήποτε άλλο, αλλά οι πάσες προς τα εμπρός που έδωσε απόψε ήταν απίστευτες και το πόσο συχνά έσπαγε τις γραμμές με ένα άγγιγμα ήταν εντελώς τρελό και μετά σκοράρει ένα υπέροχο γκολ, το οποίο βοηθά κάθε παίκτη – ακόμα περισσότερο έναν έμπειρο παίκτη. Άρα είναι πολύ ωραίο. Θα είχε πάρει μια παρόμοια αγκαλιά αν τον έβγαζα. ”

Όσο για τον Darwin Nunez:

“ Έπαιξε απίστευτα. Ειλικρινά, αυτή τη στιγμή, δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο που χτύπησε το δοκάρι εκείνη τη στιγμή, επειδή όλα πριν ήταν εξαιρετικά πριν. Πώς έβγαλε από τη φάση τον αμυντικό, πώς πέρασε τον τερματοφύλακα, ήταν τέλεια κατάσταση. Έπαιξε πολύ καλά. Το γκολ που πέτυχε, οι φάσεις στις οποίες συμμετείχε, γύρισε στη μεσαία γραμμή, έμεινε στην μπάλα, όλα αυτά τα πράγματα. Υπήρχαν πολλά καλά πράγματα και είναι σε καλή στιγμή και αυτό είναι προφανώς σημαντικό για εμάς. Πραγματικά ευχαριστημένος για αυτόν με την απόδοση του. ”

“ Ναι, η μπάλα δεν μπαίνει μέσα από το σουτ και μετά το τελείωσε ο Ryan, αυτό είναι υπέροχο. Το είπα πριν από το παιχνίδι, είναι ένα χαρούμενο αγόρι ή άντρας αυτή τη στιγμή και αυτό μπορείς να το δεις κάθε μέρα. Και τώρα πρέπει να φροντίσουμε να παραμείνει έτσι. ”

Ryan Gravenberch και Wataru Endo σκόραραν για τους Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com