Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp ενόψει Brighton

Οι δηλώσεις του Klopp ενόψει Brighton

Ο Jürgen Klopp ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Brighton μίλησε για τους Seagulls, τον Ryan Gravenberch, την ιδανική θέση του Mac Allister και τις επιλογές για το κέντρο της άμυνας.

Για τον Ryan Gravenberch είχε να πει:

“ Είναι απίστευτα τεχνικά καλός, το πρώτο άγγιγμα είναι τρελό. Η επιτάχυνση του είναι κορυφαίας κατηγορίας. Είναι πολύ καλός σουτέρ, το οποίο είδαμε με το γκολ του Darwin που ακυρώθηκε [v Union]. Είναι πολύ καλός παίκτης. Ναι, ήρθε αργά και ναι, παίζουμε λίγο διαφορετικά και ναι, χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί και αυτό μπορούμε να του δώσουμε, δόξα τω Θεώ. Και είναι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό και είναι στην ομάδα και συνειδητοποίησε σε κάθε προπόνηση ότι αντιμετωπίζεται ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι, αν ξεκινήσει ή όχι, παίρνει έστω και [λίγο] περισσότερες πληροφορίες σε συγκεκριμένες στιγμές. Μπορεί να δει τι κάνουν τα άλλα παιδιά σε παρόμοιες θέσεις, μπορεί να το παρακολουθήσει, μαθαίνει από αυτό, είναι ένα έξυπνο αγόρι. Λοιπόν, όλα πάνε στη σωστή κατεύθυνση, είναι πραγματικά πολύ ωραίο να το βλέπεις. Ασίστ στα άλλα παιχνίδια και τώρα έχει το πρώτο του γκολ. Είναι καλό – ας συνεχιστεί για πολύ. Πολύ σημαντικό για εμάς. ”

Για την ανάγκη να μην επαναληφθούν τα περσινά αποτελέσματα του AMEX:

“ Όποιες επιλογές κι αν έχεις, αν παίξεις όπως παίξαμε πέρυσι, θα έχεις ξανά ένα τεράστιο χτύπημα. Ετσι είναι. Πρέπει λοιπόν να παίξουμε καλύτερα και νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αυτό είναι το πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτό πρέπει να βεβαιωθούμε. Η Brighton είχε τώρα νομίζω μερικά αποτελέσματα που δεν πήγαν ακριβώς με τον τρόπο τους, αλλά αυτό είναι μια απολύτως φυσιολογική κατάσταση σε μια εξέλιξη. Είχαν πολλές αλλαγές, έχασαν κορυφαίους παίκτες – έναν από αυτούς πήραμε – και εξακολουθούσαν να παίζουν απίστευτο ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε λίγο πριν το παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε να δούμε το πρώτο ημίχρονο όταν ήταν 2-0 [το βράδυ της Πέμπτης], είδα το δεύτερο ημίχρονο όταν έβαλαν τεράστια πίεση στη Marseille και πήραν έναν βαθμό εκεί. ” Είπε ο Klopp.

“ Οπότε, περιμένουμε ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι, ένα πραγματικά σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με την καλύτερη προπονητή ομάδα στο πρωτάθλημα, θα έλεγα, και ναι, έκανε ο Graham [Potter] ήδη πολλά πράγματα και αυτή είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση από τον Potter στον De Zerbi, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά έκαναν πραγματικά μεγάλα βήματα και εξαιρετικά συνεπείς, διαφορετικούς σχηματισμούς, διαφορετικούς παίκτες, ενδεκάδες – ουάου, στο τέλος βλέπεις πάντα το ποδόσφαιρο της Brighton και δεν θα μπορούσα να το σεβαστώ περισσότερο αυτό. Αλλά ανυπομονώ πραγματικά για το παιχνίδι γιατί πρέπει να διορθώσουμε μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να φαίνεσαι μια φορά ανόητος, αλλά δεν πρέπει να φανείς για δεύτερη φορά ανόητος. Μπορεί ακόμα να συμβεί γιατί είναι πραγματικά καλοί, αλλά πρέπει να τα πάμε καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να τα πάμε σίγουρα καλύτερα.”

Αν η ομάδα ψάχνει την ιδανική θέση του Mac Allister:

“ Όχι, δεν αναζητήσαμε ακόμη την καλύτερη θέση του, απλώς τον χρησιμοποιούμε. Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Λατρεύω τα πάντα πάνω του, εξαιρετικά έξυπνο, τακτικά και εκτός γηπέδου επίσης. Οπότε είναι πραγματικά πολύ ωραίο να δουλεύεις μαζί του. Αν ως ομάδα αμυνόμαστε καλά, μπορεί να παίξει σίγουρα ως εξάρι, σίγουρα. Το ήξερα πριν; Είχα μια υποψία, αλλά δεν ήμουν σίγουρος γιατί δεν ήξερα ακριβώς πώς θα τα πάνε όλα τα άλλα παιδιά στην άμυνα και επειδή αμυνόμαστε πιο συμπαγείς και καλύτερα από ό,τι στις κακές μας φάσεις πέρυσι. ”

“ Έχουμε μικρούς χώρους και τότε είναι πολύ, πολύ καλό γιατί βλέπει πολύ καλά τις καταστάσεις και από εκεί έχουμε έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή στο γήπεδο και είναι πολύ ωραίο. Αλλά η καλύτερη του θέση, είναι πολύ νέος για να το ξέρω ήδη, είναι μέσος, μπορώ να σας το πω, είναι μέσος – και είμαι χαρούμενος που τον έχω. ”

Για τις επιλογές στο κέντρο της άμυνας:

“ Δεν ξεχωρίζουμε μεταξύ αγώνων πρωταθλήματος και κυπέλλου και Ευρώπης, απλώς παίζουμε ποδόσφαιρο και θέλουμε να κερδίσουμε τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Αυτό σημαίνει ότι δεν πήρα απόφαση ποιος θα παίξει. Ξέρω ότι μπορούν να παίξουν όλοι μαζί. Απλώς, όταν παίρνουν πολλά παιχνίδια σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, τότε συχνά τραυματίζονται. Το είχαμε στο παρελθόν και προσπαθήσαμε να μοιραστούμε το πραγματικά υψηλό, έντονο κομμάτι της σεζόν όσο είναι δυνατόν. Ίσως μετά τη διακοπή να μην είναι πια εφικτό το rotation και τότε δύο από τα στόπερ να παίζουν όλα τα παιχνίδια. Είναι επίσης δυνατό. ”

“ Λοιπόν, είμαι απλά χαρούμενος. Κανείς δεν κέρδισε την κούρσα, κανείς δεν έχασε την κούρσα. Ο Joe Gomez έπαιξε σούπερ ως δεξί μπακ, είμαι σίγουρος ότι έκανε πολύ καλό παιχνίδι ως στόπερ. Με την Villa; Αυτό ήταν ένα καλό παιχνίδι. Έτσι, [αυτό] σημαίνει ότι είναι όλοι εκεί και τους χρειαζόμαστε όλους. Δεν το πήρα απόφαση, έχει να κάνει μόνο με το ποιος είναι τώρα έτοιμος και ποιος μετά τις εθνικές ελπίζω να επιστρέψουν όλοι. ”

“ Πρώτα η Brighton, αλλά μετά τα δίνουμε παίκτεα σε όλες τις διαφορετικές χώρες και μετά θα πάρουμε απόφαση για το επόμενο παιχνίδι. ”

Η εξέλιξη του Ryan Gravenberch χαροποιεί τον Klopp.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com