Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ενημέρωση του Klopp για τους τραυματισμούς

Η ενημέρωση του Klopp για τους τραυματισμούς

Ο Jürgen Klopp μίλησε τους τραυματισμούς ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Brighton στο AMEX για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Ο Γερμανός προπονητής συγκεκριμένα για τους τραυματισμούς είπε:

“ Για τον Cody (Gakpo), υπάρχει μια καλή ευκαιρία να επιστρέψει μετά τη διακοπή. Περπατάει κανονικά, οπότε από όλες τις πολύ άσχημες πιθανότητες τραυματισμών, νομίζω ότι σχεδόν πήρε την καλύτερη, αλλά εξακολουθεί να είναι τραυματίας. ”

“ Για τον Thiago, ειδικά για τον ίδιο, είναι ενοχλητικό. Είχε τώρα δύο αποτυχίες στην αποθεραπεία, όχι τεράστιες αλλά αρκετές για να τον βγάλουν ξανά από το γήπεδο. Προφανώς δεν είναι ο ίδιος τραυματισμός, καθόλου, αλλά λίγο παρόμοιος. ”

“ Είναι τόσο ενοχλητικό όσο και για τον Stefan Bajcetic, ο οποίος ήταν εκεί, έπαιξε λίγα λεπτά και μετά έπαιξε και άλλα λεπτά, αλλά στη συνέχεια ένιωσε κάτι άλλο. Έτσι είναι μετά από μακροχρόνιους τραυματισμούς κατά καιρούς. “

“ Δεν ξέρω και δεν θα ασκήσω πίεση σε αυτό [την επιστροφή τους] γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ. Αν επιστρέψουν μετά τις εθνικές, θα το δούμε. Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε καλά. ”

“ Ο Conor Bradley είναι στο δρόμο της επιστροφής, τρέχει, αλλά σε αυτή την ηλικιακή ομάδα και με τέτοιου είδους τραυματισμούς, τείνεις να τους δώσεις τρεις εβδομάδες παραπάνω από ό,τι συνήθως γιατί έχει να κάνει με τη διαδικασία ανάπτυξης του σώματος και πράγματα όπως αυτά. ”

Ο Cody Gakpo τραυματίστηκε στο Tottenham Stadium.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com