Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στον τελικό του Libertadores ο μετεγγραφικός στόχος των Reds Αndre

Στον τελικό του Libertadores ο μετεγγραφικός στόχος των Reds Αndre

Ο μέσος της Fluminence Αndre, συνδέθηκε έντονα με τη Liverpool το καλοκαίρι, αλλά ο λόγος για να μην γίνει η μετεγγραφή απέδωσε καρπούς, με τη βραζιλιάνικη ομάδα να φτάνει στον τελικό του Coppa Libertadores.

Ο Αndre εμφανίστηκε ως πιθανός υποψήφιος για τη νέα μεσαία γραμμή του Jürgen klopp το καλοκαίρι, με τον μέσο να ταιριάζει ως νέος, συναρπαστικός και ικανός παίκτης. Αφού εξασφάλισε τη θέση τους στον τελικό του Libertadores, τον πρώτο της καριέρας του, ο Αndre δημοσίευσε στο Instagram του: «Αξέχαστη στιγμή! Προς Αιώνια Δόξα!»

Η Liverpool σίγουρα θα παρακολουθεί τον Αντρέ αφού είχε έρθει σε επαφή με τον βραζιλιάνικο σύλλογο το καλοκαίρι, με τον διευθύνοντα σύμβουλο Billy Hogan να ενημερώνεται ότι μια μετακόμιση του Ιανουαρίου είναι πιθανή.

«[Του είπα]: «Αν θέλεις να τον αγοράσεις τώρα για να τον πάρεις τον Ιανουάριο, μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε, ή αν θέλεις να περιμένεις μέχρι τον Δεκέμβριο, θα μιλήσουμε τον Δεκέμβριο», αποκάλυψε ο πρόεδρος της Fluminence.

Μένει να δούμε αν η Liverpool θα επιστρέψει για τον Αndre τον Ιανουάριο, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε αν και θα έπρεπε να ξεκουραστεί μετά από μια μακρά σεζόν στο εσωτερικό. Ο νεαρός μέσος έχει παίξει 46 φορές με τη Fluminence στην τρέχουσα σεζόν και έχει ακόμη 14 για να απομείνει, μεταξύ των οποίων και ο τελικός του Libertadores στις 4 Νοεμβρίου ο οποίος θα είναι εναντίον είτε της Boca Juniors είτε της Palmeiras.

Στον τελικό του Libertadores ο μετεγγραφικός στόχος των Reds Αndre

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com