Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool σε συζητήσεις για την απόκτηση του Αndre τον Ιανουάριο

Η Liverpool σε συζητήσεις για την απόκτηση του Αndre τον Ιανουάριο

Η Liverpool παραμένει σε συζητήσεις για μια μελλοντική συμφωνία για τον μέσο της Fluminence Andre, με πληροφορίες να αναφέρουν για την άφιξη του Βραζιλιάνου τον Ιανουάριο.

Η Liverpool απέκτησε τον μέσο της Bayern Munich,Ryan Gravenberch, αλλά ο Ολλανδός είναι η τελευταία καλοκαιρινή προσθήκη. Μια βραχυπρόθεσμη συμφωνία για τον δανεισμό του Νatt Philips στη Celtic με την επιλογή να τον επαναφέρει τον Ιανουάριο, υποδηλώνει ότι δεν υπάρχουν σχέδια για υπογραφή κεντρικού αμυντικού.

Αντίθετα, πέρα από τον Gravenberch φαίνεται ότι η εστίαση είναι σε συμφωνίες για το μέλλον, με τον μέσο της Fluminense, Andre, να είναι επικεφαλής μεταξύ των στόχων. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Danny Gallagher, οι συνομιλίες μεταξύ της Liverpool και της Fluminence «παραμένουν σε εξέλιξη» για μια συμφωνία για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτό οφείλεται στη σεζόν που διαρκεί μέχρι τον Δεκέμβριο στη Βραζιλία, με τον σύλλογο του Ρίο ντε Τζανέιρο να θέλει να κρατήσει το Νο. 7 του για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Η Liverpool φέρεται να έχει δει μια προσφορά 25 εκατομμυρίων λιρών για τον Αντρέ, να απορρίπτεται νωρίτερα το καλοκαίρι. Η Fluminence αντιμετωπίζει την Olymbia στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του Copa Libertadores, έχοντας προβάδισμα 2-0 από το πρώτο παιχνίδι.

Η πρόκριση στα ημιτελικά θα σήμαινε ένα μεγάλο βήμα για τον σύλλογο, ο οποίος είναι επίσης πέμπτος επί του παρόντος στην κορυφαία κατηγορία της Βραζιλίας. Ο τερματισμός στην πρώτη τετράδα της Serie A θα κρατούσε μια θέση στη φάση των ομίλων του επόμενου έτους του Champions League της Νότιας Αμερικής, αν και η ομάδα του Αndre θα ελπίζει να έχει ήδη προκριθεί ως πρωταθλήτρια.

Η άφιξη στα μέσα της χρονιάς, θα βοηθούσε να προσαρμοστεί και να αυξηθεί ο χρόνος παιχνιδιού σταδιακά, ιδιαίτερα καθώς ο Αndre θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μακροπρόθεσμος αντικαταστάτης του Thiago. Ο Τhiago υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει ένα πρόβλημα στο ισχίο τον Μάιο και δεν έχει επιστρέψει στην πλήρη προπόνηση – το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι με ελάχιστες πιθανότητες ανανέωσης.

Η Liverpool θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ανταγωνισμό για την υπογραφή του Andre από άλλες ομάδες της Premier League, ωστόσο όλα δείχνουν ότι έχει το προβάδισμα στην απόκτηση του παίκτη.

Η Liverpool σε συζητήσεις για την απόκτηση του Αndre τον Ιανουάριο

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com