Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την μεταγραφή του Gravenberch

Ο Klopp για την μεταγραφή του Gravenberch

Ιδιαίτερα χαρούμενος με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ryan Gravenberch από την Bayern Munich δήλωσε ο Jürgen Klopp, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον ποδοσφαιριστή τόσο την Πέμπτη, όσο και την Παρασκευή, μετά την άφιξη του στο Merseyside.

Ο διεθνής Ολλανδός αποκτήθηκε έναντι €40 εκατομμύριων από τους Βαυαρούς και θα προσθέσει ποιότητα στη μεσαία γραμμή των Reds.

Ο Klopp είπε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής:

“ Είμαι πραγματικά χαρούμενος που τον φέραμε γιατί είναι εξαιρετικό ταλέντο. Όλοι το ξέρουν αυτό. Είναι 21 ετών, έχει παίξει πάνω από 100 παιχνίδια για τον Ajax ήδη. Είχε μια, δεν θα έλεγα καν δύσκολη σεζόν στη Bayern γιατί σε αυτή την ηλικιακή ομάδα είναι απολύτως φυσιολογικό, πήγε σε μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης και είχε τα λεπτά του και τέτοια πράγματα. Αλλά όπως είπε ο Thomas Tuchel σήμερα στη συνέντευξη Τύπου στο Μόναχο, νομίζω ότι τη θέση στην οποία είναι καλύτερος, δεν την έχουν πραγματικά στο σύστημά τους. Την έχουμε εδώ – αυτό είναι καλό. ”

“ Έχουμε πολλά παιχνίδια να παίξουμε. Θα δούμε πόσο χρόνο χρειάζεται τώρα γιατί δεν ξέρω, πρέπει να το ρίξουμε μια ματιά. Είχε μια πλήρη προετοιμασία, αυτό είναι καλό. Τα ιατρικό ήταν τόσο ξεκάθαρα όσο μπορεί να είναι λίγο πολύ, φαίνονται πολύ καλά. Όλα αυτά είναι θετικά. Δυστυχώς έχουμε τώρα μια διακοπή και δεν μπορούμε να συνεργαστούμε απευθείας, νομίζω ότι είναι με την U21 για την Ολλανδία. Όταν όμως επιστρέψει, ξεκινάμε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό. Είναι ένα έξυπνο αγόρι. Όταν μίλησα μαζί του το κατάλαβα πολύ γρήγορα. Και του αρέσει να είναι εδώ, είναι επίσης καλό. ”

Για τη μεταξύ τους συζήτηση πρόσθεσε:

“ Καλή, πραγματικά καλή. Μπήκε στο γραφείο μου με την κοπέλα του, πολύ ωραία επίσης. Καλό ζευγάρι. Πολύ ανοιχτό. Υπάρχουν όλα όσα χρειαζόμαστε. Ο Ryan ξέρει ότι πρέπει να βελτιώσει τα πράγματα, αλλά είναι 21 και θα ήταν τρελό αν δεν έπρεπε. Αλλά είναι σούπερ ταλαντούχος, μπορεί να οδηγήσει την μπάλα, μπορεί να είναι πραγματικά απειλητικός σαν box-to-box. Έχει καλό μάτι για πάσα και καλή πάσα. Πραγματικά ενθουσιασμένος. Ταιριάζει στην ομάδα μας. Είπα προηγουμένως πως έχουμε μια μεγάλη πρόκληση να επανεφεύρουμε λίγο πολύ ένα από τα πιο επιτυχημένα κέντρα που είχε ποτέ αυτός ο σύλλογος, και μου αρέσει πολύ.

“ Όταν κοιτάζω τώρα την ομάδα, είναι μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα, ειλικρινά. Μπορείς να αγοράσεις έμπειρους παίκτες, αλλά όχι την εμπειρία που πρέπει να αποκτήσετε μαζί ως ομάδα και θα το κάνουμε. Ολα είναι καλά. Υπογράψαμε έναν πολύ καλό παίκτη και τώρα ας τον βοηθήσουμε να πάρει το καλύτερο δυνατό από τον εαυτό του. ” Είπε ο Klopp.

Αν παρακολουθούσε καιρό την περίπτωση του:

“ Φυσικά. Ναι φυσικά. Τον αντιμετωπίσαμε, προφανώς – νομίζω ότι ο αγώνας με τον Ajax ήταν κεκλεισμένων των θυρών, αν έχω δίκιο, γι’ αυτό οι αναμνήσεις δεν είναι τόσο καλές για το παιχνίδι. Αλλά, ο Ajax, εντάξει αυτή τη στιγμή πρέπει να ξαναφτιάξει την ομάδα του, αλλά η ομάδα που είχε πριν μαζί του, με τον [Frenkie] De Jong, με όλα αυτά τα αγόρια, ήταν μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα και έπαιζε όπως παίζουν είναι υπέροχα. Αλλά φυσικά, η Premier League είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα και θα δούμε πόσο χρόνο θα του πάρει, αλλά προφανώς είναι ένα μακροπρόθεσμο project, αλλά μπορεί να μας βοηθήσει και βραχυπρόθεσμα. Αυτό είναι καλό. ”

Αν θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή:

“ Ναι. Μου είπαν ότι δεν θα συμβεί με τη γραφειοκρατία – είμαι σίγουρος ότι την τελευταία μέρα των μεταγραφών όλοι ή τα καθοριστικά γραφεία είναι πολύ απασχολημένα. Δεν παρακολούθησα ακόμα, τι συμβαίνει εκεί στον κόσμο των μεταγραφών, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι απασχολημένοι, οπότε νομίζω ότι δεν θα συμβεί αυτό, αλλά θα δούμε. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε καν αν μπορεί να προπονηθεί αύριο μαζί μας. Σήμερα είναι προφανώς πολύ απασχολημένος, προσγειώθηκε σήμερα το πρωί πολύ νωρίς, οπότε έπρεπε να σηκωθεί πολύ νωρίς. Είναι μια πολύ έντονη μέρα και ας δούμε αν μπορεί να προπονηθεί αύριο ή όχι. Δεν χρειάζεται πλέον κανενός είδους βιασύνη. ”

Ο Ryan Gravenberch υπέγραψε και ανακοινώθηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com