Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την κλήρωση στο Europa League

Ο Klopp για την κλήρωση στο Europa League

Για την κλήρωση της ομάδας στον πέμπτο όμιλο του Uefa Europa League μίλησε ο Jürgen Klopp, τονίζοντας πως οι Reds θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι και ενθουσιασμένοι.

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει τις LASK, Union St. Gilloise και Toulouse στη διοργάνωση.

Ο τεχνικός των Reds είχε να πει για την κλήρωση:

“ Κορυφαία. Δεν έχω παίξει ποτέ εναντίον μιας από τις ομάδες, κάτι που λατρεύω, και [είμαι] πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό. ”

«Ανυπομονώ να ξεκινήσω, είμαι χαρούμενος που δεν χρειάζεται να πετάξουμε πολύ μακριά, για να είμαι ειλικρινής, γιατί [αυτό είναι] λίγο ανησυχητικό όταν παίζεις την Πέμπτη και μετά επιστρέφεις από οπουδήποτε στην Ευρώπη , και υπάρχουν κάποιες αποστάσεις, νομίζω, ειδικά στο Europa League, το οποίο είναι πραγματικά δύσκολο. Θα μπορούσε να είναι πολύ δύσκολο, οπότε ήμασταν λίγο τυχεροί. ”

“ Αλλά με τις ομάδες πρέπει να μάθουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τώρα, προφανώς. Όταν τις είδα, πέρασα κατευθείαν από τις ομάδες και προσπάθησα να καταλάβω λίγο ποιον ξέρω, τι ξέρω ήδη, αλλά προφανώς δεν είναι αρκετό αυτή τη στιγμή. ”

«Αλλά έχουμε καιρό, τι είναι; Τρεις εβδομάδες; Θα είμαστε προετοιμασμένοι. Όταν μάθουμε [ποιον θα αντιμετωπίσουμε πρώτα] τότε θα προετοιμάσουμε αυτήν την ομάδα. ”

“ Ανυπομονώ πολύ για το Europa League, δεν έχω παίξει σε αυτό τόσο συχνά στη ζωή μου και γαυτό το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό. Λοιπόν, είναι πολύ ωραίο. ”

“ Θα είναι καλοί αντίπαλοι, θα είναι προκλητικοί. Για αυτούς, προφανώς, είναι ξεκάθαρο, είδα την αντίδραση της βελγικής ομάδας και θα συναντήσουμε τον αδερφό του Macca, προφανώς. Και αυτό είναι καλό, είδα την αντίδραση, οπότε έτσι είναι ότι όλοι θέλουν να μας αντιμετωπίσουν, αλλά όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. ”

“ Λοιπόν, πρέπει να είμαστε έτοιμοι, αν θέλουμε να πάμε μακριά, πρέπει να είμαστε πραγματικά άπληστοι σε όλα αυτά τα παιχνίδια και είναι δουλειά μου να βεβαιωθώ ότι είμαστε. ”

Οι Reds θα είναι έτοιμοι για το Europa League.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com