Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dominik Szoboszlai: «Ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα!»

Dominik Szoboszlai: «Ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα!»

Ο Dominik Szoboszlai πήρε την πρώτη του γεύση από ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Liverpool και είναι έτοιμος για περισσότερα, με τον νέο Νο. 8 να απολαμβάνει την ευκαιρία να δει σύντομα «ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα».

Ο Ούγγρος ξεκίνησε στην ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Karlsruher, χρησιμοποιήθηκε στα αριστερά της μεσαίας γραμμής παρά την προσδοκία ότι θα έμπαινε στα δεξιά. Θα γνωρίζουμε περισσότερα καθώς προχωρούν οι εβδομάδες αν αυτή είναι η θέση που οραματίζεται ο Jurgen Klopp για το Νο. 8 του, αλλά ο Szoboszlai υπόσχεται να είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι για παρακολούθηση.

Προς το παρόν, ο Szoboszlai έχει δεσμευτεί να εργάζεται ακατάπαυστα και αυτό είναι το μόνο που μπορεί να του ζητήσει ο Klopp με τους fans των Reds και θα τον δουν σύντομα να ζει ένα «όνειρο» στο Anfield.

«Ένιωσα πολύ καλά, μια πολύ περήφανη στιγμή για εμένα και την οικογένειά μου», είπε ο Szoboszlai στο LFCTV μετά τη νίκη με 4-2 της Τετάρτης. «Πραγματικά ανυπομονώ να έχουμε όλο και περισσότερα παιχνίδια με τη φανέλα της Liverpool. Απλώς δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα, κάθε μέρα ξυπνάω και σκέφτομαι τον καλύτερο τρόπο, για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και επίσης να αποδώσω καλά στο παιχνίδι. Γι’ αυτό δουλεύω πολύ σκληρά για αυτή τη στιγμή, απλά θα συνεχίσω. Ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα, να παίξω εκεί στο Anfield για τη Liverpool όχι εναντίον της. Δεν μπορώ να περιμένω.»

Ο Szoboszlai είναι στην ομάδα εδώ και λίγες ημέρες, αλλά έχει πιστώσει στην ομάδα που τον έκανε να νιώθει σαν στο σπίτι του από την αρχή και η ευγνωμοσύνη του ήταν ξεκάθαρη σαν μέρα.

«Ένιωσα πολύ, πολύ καλά. Ωραία παιδιά, με έκαναν να νιώσω σαν να ήρθα στην ομάδα όπου ήμουν ήδη, οπότε τους ευχαριστώ όλους», πρόσθεσε ο 22χρονος. «Επίσης, ο προπονητής είναι Γερμανός, οπότε ξέρω αυτό το στυλ παιχνιδιού, ξέρω αυτό το στυλ ποδοσφαίρου. Τίποτα καινούργιο για μένα, αλλά πρέπει να κάνω τα πάντα όσο καλύτερα μπορώ κάθε μέρα και θα το κάνω. Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις το παιχνίδι, νομίζω ότι κάναμε ό,τι ήταν δυνατό. Ένα καλό πρώτο παιχνίδι, τώρα συγκεντρώνομαι στο δεύτερο».

Ο επόμενος αγώνας της Liverpool είναι εναντίον της Greuther Fürth σε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών τη Δευτέρα, η έναρξη είναι στις 14:00.

Dominik Szoboszlai: «Ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα!»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com