Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool σταματά το ενδιαφέρον της για τον Micky Van De Ven

Η Liverpool σταματά το ενδιαφέρον της για τον Micky Van De Ven

Η Liverpool δεν σχεδιάζει να μπει σε διαδικασία ανταγωνισμού με την Τottenham για την απόκτηση του αμυντικού της Wolfsburg Micky Van De Ven.

Ο 22χρονος είχε προηγουμένως αναφερθεί ως στόχος των Reds καθώς προσπαθούν να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή τους αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, οι Spurs είναι αυτοί που έχουν αναδειχθεί ως οι πιθανότεροι μνηστήρες του, με τις συνομιλίες για μια συμφωνία να προχωρούν τις τελευταίες ημέρες.

Όπως γίνεται αντιληπτό ότι η ομάδα του Λονδίνου δεν θα αντιμετωπίσει καμία αντίθεση από τη Liverpool στην προσπάθειά της να υπογράψει τον Ολλανδό. Καμία σταθερή κίνηση για τον Van de Ven δεν έχει προγραμματιστεί ποτέ σε αυτό το μετεγγραφικό παράθυρο, με τους Reds να επικεντρώνονται σε άλλους παίκτες καθώς εξετάζουν τις αμυντικές τους επιλογές.

Όμως, με τον παίκτη της Wolfsburg να αποκλείεται πλέον, ο κατάλογος των γνωστών στόχων σε αυτήν την περιοχή μειώνεται. Ο Gonsalo Inacio της Sporting είχε επίσης προταθεί ως πιθανή υπογραφή ικανή να παίξει στην αριστερή πλευρά του νέου αμυντικού σχήματος της Liverpool

Ωστόσο, πηγές στα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος δεν είναι στόχος από τον Jurgen Klopp αυτό το καλοκαίρι. Αυτό αφήνει μόνο τον Levi Colwill, ο οποίος πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες αποδεικνύοντας το τεράστιο ταλέντο του ως μέλος της ομάδας U21 της Αγγλίας, που εξασφάλισε τη νίκη του Euro στη Γεωργία, ως επιβεβαιωμένο στόχο.

Ο 20χρονος Άγγλος έχει πολλούς θαυμαστές στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΧΑ, αλλά είναι απίθανο η Chelsea να του επιτρέψει να φύγει αυτό το καλοκαίρι χωρίς «μάχη». Ο Mauricio Pochettino φέρεται να θέλει να πείσει τον Colwill, ο οποίος έχει δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Λονδρέζους, ότι έχει μέλλον στο Stamford Bridge.

Η Liverpool σταματά το ενδιαφέρον της για τον Micky Van De Ven

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com