Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημα παίκτης της Liverpool ο Szoboszlai!!

Επίσημα παίκτης της Liverpool ο Szoboszlai!!

Στα κόκκινα ο Szoboszlai.

Παίκτης της Liverpool είναι με κάθε επισημότητα από το απόγευμα της Κυριακής, ο Dominik Szoboszlai, με τους Reds να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του με μεταγραφή από την RB Leipzig.

Οι Reds απέκτησαν τον ποδοσφαιριστή, πληρώνοντας τα €70 εκατομμύρια της ρήτρας του στη Γερμανική ομάδα.

Ο Ούγγρος διεθνής θα αγωνίζεται με το νούμερο 8 στην πλάτη, το οποίο δεν είχε κάτοχο, μετά την αποχώρηση του Naby Keita.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε:

“ Είναι πραγματικά πολύ καλό. Απόλαυσα τις τελευταίες [λίγες] μέρες και ανυπομονώ να μάθω όλους καλύτερα. Οι τελευταίες τρεις ή τέσσερις μέρες πέρασαν πολύ γρήγορα, δεν ήταν τόσο εύκολο. Αλλά τελικά είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσω. ”

“ Είναι ένας πραγματικά ιστορικός σύλλογος, πολύ καλοί παίκτες, καλός προπονητής, όλα είναι καλά. Για μένα ήταν τέλειο να κάνω το επόμενο βήμα σε έναν σύλλογο σαν αυτό. Οι οπαδοί, το γήπεδο, όλα είναι πολύ καλά. ”

Όσο για το νούμερο 8 στη φανέλα πρόσθεσε: 

“ Έχω ένα τατουάζ από τον Steven Gerrard. Αυτός ήταν ένας λόγος. Όταν ήμουν παιδί, για να είμαι ειλικρινής δεν έβλεπα τόσο ποδόσφαιρο, αλλά όταν ήταν Champions League, έβλεπα και ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες. ” Ανέφερε ο διεθνής άσος.

Ο Dominik Szoboszlai ανακοινώθηκε επίσημα από τους Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com