Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ΚΕΡΔΙΣΤΕ 1 ταξίδι στο Liverpool για παιχνίδι της Ομάδας μας! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 1 ταξίδι στο Liverpool για παιχνίδι της Ομάδας μας! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool, διοργανώνει λαχειοφόρο κλήρωση με ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΩΡΟ, 1 ταξίδι στο Liverpool για παιχνίδι της Ομάδας μας.

Στο σχετικό δελτίο τύπου που δημοσιεύσαμε στο site μας στις 24 Μαϊου 2023, είχαμε αναγράψει ξεκάθαρα συγκεκριμένους κανόνες συμμετοχής και ημερομηνία κλήρωσης των δώρων.
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, υποχρεωθήκαμε την αρχική ημερομηνία κλήρωσης (16.6.2023), να την μετακινήσουμε στις 19.6.2023 (Δευτέρα).

Με το κλείσιμο των συμμετοχών την Κυριακή 18.6.2023, διαπιστώθηκε ότι, ένας σημαντικός αριθμός καταθετών, ΔΕΝ έχει ακολουθήσει πλήρως την διαδικασία συμμετοχής και ΔΕΝ έχει αποστείλει τα καταθετήρια τους στο liverpool.gr@gmail.com για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή τους στην λαχειοφόρο κλήρωση των δώρων.
Οι κανόνες συμμετοχής που έχουν τεθεί, εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία της διαδικασίας, τόσο για τους διοργανωτές, όσο για τους συμμετέχοντας.

Έτσι, παρακαλούνται όλοι όσοι έχουν καταθέσει χρήματα για την αγορά λαχνών και ΔΕΝ έχουν αποστείλει τα καταθετήρια τους στο liverpool.gr@gmail.com, να το κάνουν έως τις 21:30 της Δευτέρας 19.6.2023, ώστε να επικυρωθεί η συμμετοχή τους στην κλήρωση των δώρων.

Ως εκ τούτου, η κλήρωση αναγκαστικά θα μετακινηθεί για την Τρίτη 20.6.2023 στις 14:30, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω: facebook, youtube & instagram.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 1 ταξίδι στο Liverpool για παιχνίδι της Ομάδας μας! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com