Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμο το τραγούδι για τον Mac Allister από την τεχνητή νοημοσύνη Al!

Έτοιμο το τραγούδι για τον Mac Allister από την τεχνητή νοημοσύνη Al!

Με τον Alexis Mac Allister να μπαίνει στη Liverpool, υπάρχει ήδη ένα τραγούδι για τη νέα μετεγγραφή και δημιουργήθηκε με έναν ασυνήθιστο τρόπο.

Οι οπαδοί της Liverpool φημίζονται για τη μουσική τους δημιουργικότητα, αλλά το πιο πρόσφατο τραγούδι που έκανε τον γύρο προέρχεται από μια πολύ διαφορετική πηγή. Η μετακόμιση του Mac Allister στο Merseyside συνοδεύτηκε από μεγάλο ενθουσιασμό, με έναν θαυμαστή να στρέφεται ακόμη και στο ChatGPT για να δημιουργήσει μια εορταστική μελωδία για τον επερχόμενο μέσο.

Μπορεί να πιστεύετε ότι είναι δύσκολο για την τεχνητή νοημοσύνη να βρει κάτι άξιο αναγνώρισης, αλλά αυτή η τελευταία δημιουργία είναι εκπληκτικά ελκυστική.

Οι στίχοι, που ταιριάζουν με τον κλασικό χορό της δεκαετίας του 1990 Ecuador, από τον Γερμανό DJ Sash!, ήταν αρχικά στα ισπανικά, οπότε είναι κατάλληλο να ρίξουμε σερενάτα στον Αργεντινό μέσο.

Εδώ είναι οι λέξεις που ταιριάζουν με τη μελωδία:

«Ο Jurgen είπε ότι σε έχω δει να κερδίζεις με την Αργεντινή,
Χρειάζομαι επίσης έναν κεντρικό μέσο, και έτσι έστειλε μια προσφορά,
Και τώρα έχουμε τον Αλέξη, ο Αλέξης είναι μεγαλοπρεπής,
Ο Mac Allister είναι μαγικός, είναι Red και είναι φανταστικός»

Είναι απίθανο το τραγούδι να καταλήξει ποτέ στο Kop, καθώς σίγουρα δεν θα ταίριαζε με την παλιά παράδοση των οπαδών που έβγαζαν τραγούδια φυσικά σε ταξίδια εκτός έδρας ή σε παμπ. Ωστόσο, σίγουρα ανταγωνίζεται ή βελτιώνεται στα περισσότερα άλλα τραγούδια της Liverpool που γίνονται viral στα social media!

Μακροπρόθεσμα, η ικανότητα του AI να παράγει μουσική θα πρέπει να θεωρείται ανησυχία για τους δημιουργικούς και την κοινωνία γενικότερα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει αυτό το τραγούδι του Mac Allister να κολλήσει στο μυαλό μας.

Έτοιμο το τραγούδι για τον Mac Allister από την τεχνητή νοημοσύνη Al

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com