Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός αποστολής της Ουρουγουάης για τα φιλικά του καλοκαιριού ο Nunez

Εκτός αποστολής της Ουρουγουάης για τα φιλικά του καλοκαιριού ο Nunez

Ο Darwin Nunez μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως την καλοκαιρινή διακοπή, αφού έμεινε εκτός της ομάδας της Ουρουγουάης για τους διεθνείς αγώνες του Ιουνίου.

Το επιθετικός της Liverpool δεν μπόρεσε να εκπροσωπήσει τη χώρα του κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής του Μαρτίου λόγω τραυματισμού και τώρα θα απουσιάσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Ο Nunez δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδα της Ουρουγουάης του Marcelo Bielsa για τα φιλικά παιχνίδια με την Νικαράγουα και την Κούβα, μια προσωπική απογοήτευση για τον Nunez αλλά μια ώθηση για τους Reds.

Ο επιθετικός έχασε τα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν λόγω ενός τραυματισμού στο δάχτυλο του ποδιού, ο οποίος έπαιξε το ρόλο του στην απόφαση, παρά το γεγονός ότι ο Nunez είχε επιστρέψει στις προπονήσεις πριν από το ταξίδι στο Southampton. Ο 23χρονος είχε «προπονηθεί πλήρως» πριν από το φινάλε της σεζόν των Reds, αλλά δεν πήρε τη θέση του στην αποστολή του αγώνα στη νότια ακτή.

Αυτό σημαίνει ότι ο Nunez χάνει μια πρώιμη ευκαιρία να τραβήξει τα βλέμματα του νέου διεθνούς προπονητή του, ο οποίος έχει ορίσει μια νεανική, πειραματική ομάδα για το καλοκαίρι. Ο Bielsa άφησε επίσης εκτός τους Federico Valverde, Rodrigo Bentancur, Jose Maria Gimenez και τον πρώην στόχο της Liverpool Manuel Ugarte, καθώς θέλει να αξιολογήσει τις επιλογές του πέρα από τα μεγάλα ονόματα.

Η τελευταία συμμετοχή του Nunez με τη χώρα του έγινε κατά τη διάρκεια του World Cup, με την τελευταία του εμφάνιση στον όμιλο να είναι η 16η του συμμετοχή, αν και μόνο εννέα φορές ήταν ως μέλος της αρχικής ενδεκάδας.

Η αναμονή του για άλλη μία θα συνεχιστεί, ωστόσο, καθώς αντ’ αυτού απολαμβάνει ένα διάλειμμα έξι εβδομάδων πριν από την επιστροφή της Liverpool για την προετοιμασία στις 8 Ιουλίου – μια πολυτέλεια που δόθηκε και στον Fabinho μετά τον αποκλεισμό του από την Βραζιλία.

Στη σεζόν που έκανε το ντεμπούτο του ο Ουρουγουανός χρειάστηκε να ξεπεράσει πολλά εμπόδια, αλλά η απόδοση των 15 γκολ και των πέντε ασίστ είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής, αλλά δεν στερείται τομέων βελτίωσης. Το μεγαλύτερο είναι να αρχίσει να μαθαίνει την αγγλική γλώσσα, με τον Jurgen Klopp να ελπίζει ότι τα υπόλοιπα θα έρθουν γρήγορα.

Πίσω στον Απρίλιο, ο προπονητής είπε: «Ο Nunez θα πρέπει να είναι ο καλύτερος παίκτης που θα μπορέσει να βρει για το μέλλον. Πρέπει να μάθει αγγλικά, έτσι είναι τα πράγματα, μπορούμε να μεταφράζουμε τα πάντα, αλλά στις προπονήσεις δεν μπορούμε να έχουμε τέσσερις γλώσσες μεταφρασμένες».

Εκτός αποστολής της Ουρουγουάης για τα φιλικά του καλοκαιριού ο Nunez

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com