Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αντιφατικές οι αναφορές για την διάρκεια συμβολαίου του Jorg Schmadtke

Αντιφατικές οι αναφορές για την διάρκεια συμβολαίου του Jorg Schmadtke

Συνεχίζουν να υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές για την πρόσληψη του Jorg Schmadtke και την διάρκεια του συμβολαίου του ως νέου αθλητικού διευθυντή της Liverpool.

Ο Schmadtke που φαινομενικά είχε αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο τον Ιανουάριο, ήταν στο παρελθόν αθλητικός διευθυντής σε Aachen, Hannover, Koln και Wolfsburg. Ο Γερμανός, γνωστός για τις «μετεγγραφές που έχουν αξία, για τους προϋπολογισμούς που του ανατίθενται», αναφέρεται ευρέως ότι θα αναλάβει τον ρόλο του στο Anfield αμέσως, με τον σημερινό αθλητικό διευθυντή Julian Ward να αποχωρεί αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ward, ο οποίος ξεκίνησε να παίζει τον ρόλο αυτό μόλις το περασμένο καλοκαίρι μετά την αποχώρηση του Michael Edwards, αιφνιδίασε τους πάντες στο Anfield δίνοντας την ειδοποίησή του τον περασμένο χειμώνα, αλλά παραμένει σε μεγάλο βαθμό εμπλεκόμενος στον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό της Liverpool.

Τώρα, όμως, με τον Schmadtke να ενταχθεί στη Liverpool, υπάρχουν αντικρουόμενοι ισχυρισμοί για το πόσο καιρό θα είναι ο Γερμανός στον ρόλο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Dominic King, έγραψε ότι οι συνομιλίες έχουν προχωρήσει και ότι ο Schmadtke θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026, που συμπίπτει με τη λήξη του συμβολαίου του Jurgen Klopp.

Ωστόσο, ο Jan Aage Fjortoft, μια συνήθως αξιόπιστη πηγή για τα γερμανικά ποδοσφαιρικά νέα, είπε ότι καταλαβαίνει πως πρόκειται για μια συμφωνία τριών μηνών: «Απλώς θα βοηθήσει τη Liverpool να βγει στην ερχόμενη μετεγγραφική περίοδο!».

Ο ισχυρισμός του Fjortoft θα ταίριαζε με αυτό που είπαν άλλοι Γερμανοί δημοσιογράφοι, από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα στην Αγγλία, ότι ο ρόλος του Schmadtke θα είναι προσωρινός. Μία προσωρινή συμφωνία, μέχρι να κλείσει η σωστή μακροπρόθεσμη θα είχε, φυσικά, νόημα. Αλλά αν ο Schmadtke είναι στην πραγματικότητα το μακροπρόθεσμο σχέδιο για την ανάληψη της θέσης του αθλητικού διευθυντή, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο.

Ήδη, δημοσιεύματα συνδέουν τον Schmadtke με την πρώτη του απόκτηση για τον σύλλογο, με μια παλιά μεταγραφική ιστορία για τον Γερμανό τερματοφύλακα Ron-Robert Zieler να επιστρέφει στο προσκήνιο.

Ο Zieler, ο οποίος ήταν στη Manchester Utd ως παίκτης νέων και ως εκ τούτου πληροί τις προϋποθέσεις ως «εγχώριος» παίκτης της Premier League, θα έφτανε ως εφεδρικός τερματοφύλακας για να αντικαταστήσει την πιθανή αποχώρηση του Caoimhin Kelleher αυτό το καλοκαίρι. Σε ηλικία 34 ετών, ο Zieler θα παρείχε επίσης εμπειρία και ωριμότητα, με τον Adrian να αποχωρεί από τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι με τη λήξη του συμβολαίου του.

Η ανάληψη της θέσης του αθλητικού διευθυντή από τον Jorg Schmadtke, θα δώσει τουλάχιστον κάποια σαφήνεια, μετά από μια σεζόν που έχει δει την αβεβαιότητα και την αμφισβήτηση από τους fans του Συλλόγου, να περιβάλει τους ιδιοκτήτες και την ανώτερη διοίκηση του συλλόγου.

Αντιφατικές οι αναφορές για την διάρκεια συμβολαίου του Jorg Schmadtke

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com