Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έδειξε χαρακτήρα η Liverpool με West Ham και 3η σερί νίκη

Έδειξε χαρακτήρα η Liverpool με West Ham και 3η σερί νίκη

Γράφει ο Σωκράτης Σμαραΐδος, φίλος της Ομάδας, του site μας και μέλος της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool

Η καλή παράδοση που έχει χτίσει η Liverpool απέναντι στην West Ham στο Λονδίνο καλά κρατεί για ακόμα ένα παιχνίδι, έχοντας συνολικά σε 31 εκτός έδρας αναμετρήσεις 19 νίκες (σύμφωνα με τα στατιστικά της FootyStats).

Ένα πολύ ενδιαφέρον και δύσκολο παιχνίδι, με τους Reds να βρίσκονται από νωρίς πίσω στο σκόρ, με τον Paqueta να δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους με δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Η απάντηση των κόκκινων του Jurgen Klop ήταν άμεση με τον Cody Gapko να απαντάει, ισοφαρίζοντας 6’ λεπτά αργότερα. Ο Joel Matip στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε την νίκη, μετά από εκτέλεση κόρνερ και διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.

Η Liverpool έδειξε χαρακτήρα, κάνοντας την πρώτη εκτός έδρας ανατροπή, κάτι που δεν συνηθίζει την φετινή σεζόν όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Πάμε να δούμε ένα αξιοσημείωτο στατιστικό. Σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια στην Premier League φέτος, όταν η Liverpool δέχεται πρώτη γκολ, δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι.

Έδειξε χαρακτήρα η Liverpool με West Ham και 3η σερί νίκη

Συνεπώς η νίκη αυτή αποτελεί εξαίρεση αυτού του στατιστικού. Αντίθετα, όταν σκοράρει εκείνη αρχικά, συνήθως κερδίζει (με εξαίρεση τον αγώνα με την City, όπου αρχικά προηγήθηκε αλλά έχασε).

Στις φετινές εκτός έδρας αναμετρήσεις, οι κόκκινοι του Merseyside έχουν 8 ήττες συνολικά, γεγονός που φανερώνει την φετινή αδυναμία των Reds να πάρουν βαθμούς μακριά από το Anfield και για αυτόν τον λόγο κάνει την νίκη επί της West Ham ακόμα πιο πολύτιμη. Η μεγάλη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη συνεχίζεται, με την Liverpool να φτάνει τις 3 συνεχόμενες νίκες και να δείχνει διάθεση να παλέψει μέχρι τέλους και να εξαντλήσεις όλες τις πιθανότητες της. Με νίκη την επομένη αγωνιστή κόντρα στην Tottenham μπορεί να βάλει γερά θεμέλια για την κατάκτηση της 5ηςθέσης.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com