Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έπιασε δουλειά κι επίσημα ο νέος γιατρός Jonathan Power

Έπιασε δουλειά κι επίσημα ο νέος γιατρός Jonathan Power

Δουλειά έπιασε και επίσημα από την Πέμπτη ο νέος γιατρός της Liverpool, Jonathan Power, αν και είχε ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας εδώ και μερικούς μήνες.

Ο Power έφτασε σε συμφωνία με τους Reds για την θέση του ιατρού του συλλόγου τον περασμένο Νοέμβριο και εντάχθηκε στην ομάδα με το νέο έτος, για να ξεκινήσει και επίσημα δουλειά στο AXA Training Centre από το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι Reds βρίσκονταν χωρίς επικεφαλή ιατρό από τον Αύγουστο του 2022, όταν και αποφάσισε να αποχωρήσει ο Jim Moxon, ο οποίος συνεχίζει στην Manchester United.

Στους αγώνα μέχρι στιγμής έδιναν το παρών οι Bevin McCartan και Sarah Lindsay, οι οποίοι ταξίδευαν με την ομάδα, ώστε να καλύψουν το κενό στην θέση του ιατρού.

Ο Jonathan Power θα δουλεύει από εδώ και στο εξής μαζί με το υπάρχον ιατρικό επιτελείο του συλλόγου και μένει να δούμε αν θα βρεθεί στο Etihad Stadium το μεσημέρι του Σαββάτου για το παιχνίδι με την Manchester City.

Ο Power παραμένει πάντως σύμβουλος στον τομέα της αθλητικής ιατρικής και της άσκησης στο Κέντρο Αθλητικής και Ορθοπεδικής Ιατρικής στις Βερμούδες, ενώ είναι επίσης Διευθυντής Αθλητισμού και Ιατρικής στην Αθλητική Κλινική του Yorkshire Sports Exercise Clinic.

Με νέο γιατρό πλέον η Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com