Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο AMEX

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο AMEX

Απόλυτα ευχαριστημένος με το διπλό της ομάδας επί της Brighton και την εμφάνιση του Luis Diaz δήλωσε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του, μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός είχε να πει για την απόδοση της ομάδας:

“ Ήμασταν πολύ δυνατοί και πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ. Είχαμε πολύ καλές στιγμές με τεράστιες ευκαιρίες, όπου χάσαμε την τελική πάσα. Αλλά είμαι χαρούμενος. Υπήρχαν στιγμές στο τέλος όπου θα ήθελα να ελέγχουμε την μπάλα περισσότερο, αλλά είναι μια δύσκολη στιγμή. ”

“ Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν καλό αντίπαλο. Χρειαζόμασταν λίγα λεπτά για να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν μπορείς να αφήσεις εντελώς εκτός παιχνιδιού την Brighton με την ποιότητα που έχει. Πετύχαμε ένα καλό γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα.”

“ Δείξαμε στα αγόρια κάποιες καταστάσεις στο ημίχρονο για το πώς να αμυνθούν κόντρα την Brighton. Συνήθως αλλάζουν σχηματισμό όταν μας αντιμετωπίζουν. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλά για την Brighton, αλλά το ελέγξαμε μετά. ”

“ Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. ” Τόνισε ο Klopp.

Για την εμφάνιση του Luis Diaz:

“ Είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν έχουμε γκρουπ στην ομάδα μας, αλλά έχουμε λίγους που μιλούν ισπανικά και πορτογαλικά, έμπειρους παίκτες όπως ο Thiago, ο Bobby και αυτό βοηθάει. Είναι κάτω από την προστασία τους. Είναι πολύ ωραίο παιδί. ”

“ Ο Harvey επίσης μιλάει πολύ με τον Luis. ”

“ Δεν είναι εύκολο να φέρεις κάποιον στη χειμερινή περίοδο, αλλά ο τρόπος που έπαιξε στην Porto είναι ακριβώς όπως θέλουμε να παίξει εδώ. Πρέπει να προσαρμοστεί αμυντικά σε στιγμές, αλλά μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα, η ντρίμπλα του επίσης δεν είναι κακή! ”

“ Δεν έχουμε δει ακόμα όλο το φάσμα των δεξιοτήτων του στο σουτ. ”

Για το γκολ του Κολομβιανού:

“ Δεν μπορώ να πω τίποτα, το είδα μόνο μία φορά. Δεν το έχω ξαναδεί, οπότε δεν ξέρω αν είναι κόκκινη. Είναι ένα καλό παράδειγμα των προβλημάτων VAR που έχουμε ακόμα. ”

“ Αν όλοι με ρωτούν αν ήταν κόκκινη, ξέρετε ότι πιθανότατα ήταν. Για ποιον λόγο δεν ήταν κόκκινη; Έχουμε μια οθόνη να μας πει. Γιατί κάνουμε αυτές τις συζητήσεις ακόμα μετά τους αγώνες; ”

“ Σε γενικές γραμμές, θεωρώ πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για το VAR. ”

Για τον Graham Potter πρόσθεσε:

“ Σέβομαι πολύ αυτό που κάνει. Η Brighton έχει χάσει τα τελευταία πέντε παιχνίδια; Αυτό είναι η Premier League, ε; Μπορεί να συμβεί. Έπαιξαν καλά, αλλά ήμασταν πιο αποφασιστικοί στις σωστές στιγμές. ”

Jürgen Klopp και Adam Lallana πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com