Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Selhust Park

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Selhust Park

Ο Jürgen Klopp μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη της Liverpool με 1-3 επί της Crystal Palace, στεκόμενος στη σημασία του τρίτου τέρματος και του διπλού.

Ο Γερμανός για τον αγώνα δήλωσε:

“ Καταλάβατε πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε. Ήμασταν απίστευτοι στα πρώτα 35 λεπτά. Μετά από μια έντονη εβδομάδα, δεν έχω καμία πραγματική εξήγηση, αλλά η ένταση μπορεί να είναι μία. ”

“ Γίναμε απρόσκετοι στην τελευταία γραμμή. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν συμπαγείς, η πρώτη γραμμή πίεσε πολύ ψηλά και η απόσταση δεν ήταν σωστή. Παίξαμε ψηλά και δεν τους βγάλαμε οφσάιντ που ήταν δικό μας λάθος φυσικά. ”

“ Είναι πολύ σημαντική (νίκη)! Προσπαθείς τα πάντα και δεν είσαι πάντα ανώτερος ή κυρίαρχος, αλλά χρειάζεσαι αποτελέσματα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το κάναμε με τον δύσκολο τρόπο, αλλά τα καταφέραμε. ”

“ Η Palace είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, ουάου. Ήμασταν πολύ καλοί στα πρώτα 35 λεπτά, αλλά δεν μπορούσαμε να μείνουμε έτσι και τους ανοίξαμε την πόρτα και ήταν περισσότερο από έτοιμοι να την περάσουν. ”

“ Δουλέψαμε πολύ σκληρά, για να πάρουμε την νίκη. ”

Για το τρίτο γκολ:

“ Ήταν πραγματικά τεράστιο. Δεν το είδα ξανά, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να το κάνω γιατί νομίζαμε ότι ήταν (πέναλτι) και ο διαιτητής το έκανε. Οι άνθρωποι Crystal Palace δεν το νόμιζαν, κάτι που καταλαβαίνω. Ήταν ένα μεγάλο τρίποντο για μας. ”

Για τα αποτελέσματα χωρίς τους Αφρικανούς:

“ Το σημαντικό είναι ότι τα καταφέραμε χωρίς αυτούς. Ήταν τόσο έντονο. Όταν δεν έχεις αυτή τη μέγιστη ταχύτητα στα άκρα που εκείνοι έχουν, προφανώς πρέπει να αλλάξεις τα πράγματα που κάνεις. ”

“ Τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά και χρίστηκαν σκόρερς. Έκαναν μια πραγματική προσπάθεια και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. ” Τόνισε ο Klopp.

Τι είπε στον Alisson μετά το σφύριγμα της λήξης:

“ Του είπα, ευχαριστώ που έσωσες μας έσωσες ξανά. Μου είπε «αυτή είναι η δουλειά μου». Φυσικά είναι πολύ χρήσιμο να έχεις έναν τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης! ”

Για το σημερινό ξεκίνημα της ομάδας:

“ Ήταν πολύ καλό. Ήταν εξαιρετικά καλό, αυτό είναι αλήθεια. Η Palace είχε ένα σωστό σχέδιο που δεν λειτούργησε καθόλου εξαιτίας μας. ”

“ Και θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε έτσι, θα ήταν δύσκολο για την Palace, αλλά δεν μπορούσαμε. Είμαι περισσότερο από χαρούμενος με το πώς περάσαμε αυτή την περίοδο του Ιανουαρίου. ”

Για το πέναλτι που κέρδισε ο Jota:

“ Δεν το είδα ξανά, αλλά ο Diogo νόμιζε ότι ήταν πέναλτι. Ο διαιτητής έλεγξε την οθόνη και το VAR θεώρησε ότι ήταν επίσης πέναλτι. Δεν ξέρω γιατί το συζητάμε τώρα. Πιστεύεις ότι ήταν ή όχι; Δεν μπορώ να πω τίποτα γι ‘αυτό, συγγνώμη. ”

Για τη μάχη του τίτλου:

“ Η απόσταση είναι πολύ μεγάλη για να μιλήσουμε γι’ αυτό, δεν χρειάζεται. Απλώς πρέπει να κερδίζουμε αγώνες. Κάθε παιχνίδι της Premier League είναι δύσκολο όπως είδαμε σήμερα. Το κάναμε πιο συναρπαστικό απ’ ό,τι χρειάζεται! Θα δούμε τι θα συμβεί τους τελευταίους μήνες. ”

Για το δεύτερο ημίχρονο:

“ Είχαμε τις στιγμές μας, αλλά δεν ελέγχαμε πια το παιχνίδι. Αν χάσεις λίγο την εστίαση σου αυτό συμβαίνει, έδειξε πόσο κουρασμένοι μπορούσαμε να είμαστε, ενώ η Palace έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τους ανοίξαμε την πόρτα. ”

Νικήτρια στο Selhust Park η Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com