Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Θέλουμε τη νίκη κόντρα στην Chelsea»

Mane: «Θέλουμε τη νίκη κόντρα στην Chelsea»

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αντιμετωπίσει η Liverpool την Chelsea αύριο το απόγευμα στο Stamford Bridge, όπως δήλωσε ο Sadio Mane στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Sadio είχε να πει για την αυριανή αναμέτρηση:

“ Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το γνωρίζουμε. ”

“ Αλλά νομίζω ότι είμαστε ικανοί να κερδίσουμε και τα δύσκολα παιχνίδια, όπως κάναμε συνήθως στο παρελθόν. Θα πάμε εκεί με θετικό μυαλό, σίγουρα, και πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. ”

“ Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι εφικτϊ. Είναι πιθανό να κερδίσουμε το παιχνίδι εκεί – γιατί να μην προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να δούμε τι μπορεί να συμβεί; ”

«Έχω καλές αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο, ειδικά πέρυσι – πήγαμε εκεί και κερδίσαμε 2-0 και έβαλα δύο γκολ. Πάντα απολαμβάνω να παίζω κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα. ” Δήλωσε ο Sadio Mane.

“ Όσο είμαι υγιής και κάνω το καλύτερο για την ομάδα, είμαι πάντα ευγνώμων και χαρούμενος και απολαμβάνω το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που είναι πραγματικά ευχάριστο, οπότε πρέπει να πας εκεί και να κάνεις αυτό που αγαπάς για να κάνεις συνεχώς και ελπίζουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. ” Έκλεισε ο επιθετικός.

Να επιστρέψει στα γκολ θέλει αύριο ο Sadio Mane.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com