Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κώστας Τσιμίκας: Τα εύσημα και το μαυρισμένο μάτι

Κώστας Τσιμίκας: Τα εύσημα και το μαυρισμένο μάτι

Ο Κώστας Τσιμίκας σε δηλώσεις του, μετά τη νίκη επί της Atletico Madrid, αποκάλυψε το πως απέκτησε το μαυρισμένο μάτι, η θέα του οποίου προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά στους οπαδούς της Liverpool το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Ωστόσο, ο 25χρονος φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με μαυρισμένο μάτι στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη μέρα του αγώνα.

«Πριν από τρεις μέρες συγκρούστηκα με τον Thiago σε μία άσκηση μέσα στο γήπεδο», δήλωσε χαμογελώντας στο LFC TV Go.

Έχοντας περιοριστεί σε τρεις μόνο εμφανίσεις όλη την περασμένη σεζόν λόγω προβλημάτων τραυματισμού, ο Τσιμίκας έχει ήδη πραγματοποιήσει τις διπλάσιες σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ πραγματοποίησε την όγδοη εμφάνισή του στη σεζόν, παίζοντας όλο το 90λεπτο, σε ένα παιχνίδι όπου η Liverpool κράτησε ανέπαφη την εστία της απέναντι στους πρωταθλητές της La Liga.

Κερδίζοντας πολλά εύσημα για τις εμφανίσεις του, ο Έλληνας διεθνής εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι συμμετέχει ενεργά στην πρώτη ομάδα.

«Ναι, φυσικά, τώρα νιώθω πιο σημαντικός! Πέρυσι ήμουν πολύ άτυχος, είχα Covid και δύο τραυματισμούς. Αλλά φέτος ξεκίνησα τη σεζόν με την ομάδα, και συμμετείχα κανονικά στην προετοιμασία, σε αντίθεση με πέρσι».

«Τώρα ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια και θα προετοιμαστώ κατάλληλα για να είμαι έτοιμος».

Ο Τσιμίκας τόνισε ότι οι Reds θα διεκδικήσουν τους έξι βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου τους.

«Ήταν πολύ, πολύ σημαντικό για εμάς και τώρα τελείωσε. Έχουμε εξασφαλίσει την πρώτη θέση, αλλά είμαστε η Liverpool και αγωνιζόμαστε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη και αυτό ακριβώς θα πράξουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια».

Κώστας Τσιμίκας: Τα εύσημα και το μαυρισμένο μάτι

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com