Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Slot ενόψει Ipswich

Η συνέντευξη τύπου του Slot ενόψει Ipswich

Ο Arne Slot μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της πρεμιέρας της Premier League με αντίπαλο την Ipswich στο Portman Road.

Ο Ολλανδός coach τοποθετήθηκε αρχικά για την υπόθεση του Zubimendi:

“ Είπα πολλές φορές ήδη η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή, οπότε δεν είναι εύκολο να βρούμε παίκτες για να ενισχύσουμε ο Zubimendi ήταν ένας, αλλά επέλεξε να μην έρθει εδώ, οπότε πάμε μπροστά με αυτόν που έχουμε. Είμαστε σε καλό σημείο και ο Richard Hughes προσπαθεί να βελτιώσει την ομάδα στο βάθος. Ο Zubimendi δεν ήθελε να έρθει και ο Richard προσπάθησε τα πάντα. Κρατήσαμε την ίδια ομάδα αλλά χάσαμε τον Thiago, τον Joel και τον Adrian και πάντα μιλάτε για μεταγραφές, αλλά έχουμε ήδη μια θετική ομάδα. ”

Για τις ανανεώσεις συμβολαίων πρόσθεσε:

“ Δεν νομίζω ότι εδώ είναι το μέρος για να μιλήσουμε για συμβόλαια, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι στην ομάδα αύριο. ”

Για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά και την προετοιμασία:

“ Για μένα τα παιχνίδια προετοιμασίας σήμαιναν κάτι καθώς ήταν σημαντικό να προετοιμάσω την ομάδα για την Premier League . Τώρα ξεκινάμε απέναντι σε μια προβιβασμένη ομάδα που τα πήγε τόσο καλά υπό τον προπονητή της, οπότε τώρα ετοιμαζόμαστε. Δεν είναι πιο δύσκολο από την προετοιμασία για μια ομάδα που ήταν στην Premier League για 22 χρόνια, έχουμε δει τα παιχνίδια της από την περασμένη σεζόν και την προετοιμασία. ”

“ Είναι αλήθεια ότι ένας νέος σύλλογος που ανέβηκε έχει πολλή θετικότητα, αλλά όλοι είπαν ότι κάθε παιχνίδι στην Premier League είναι έντονο και αυτό είναι που περιμένουμε και αύριο. Είναι μια ανεβασμένη ομάδα που είχε μόνο θετικά, ανυπομονεί, αλλά και εμείς. ”

“ Ως προπονητής προσπαθείς να κάνεις το ίδιο πράγμα, εφαρμόζεις το στυλ σου για τους παίκτες και ευτυχώς για μένα πολλοί από τους παίκτες εδώ γνώριζαν ήδη, οπότε προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε λίγο την ομάδα και αυτό είναι που δουλεύουμε. Έχουμε πολλή ενέργεια και προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε αυτό που θέλουμε και προσπαθούμε να διατηρήσουμε κάτι το ίδιο. ” Δήλωσε ο Slot.

Για το κατά πόσο είναι ενθουσιασμένοι οι παίκτες είπε:

“ Όλοι σε όλο τον κόσμο στην προετοιμασία, όλοι είναι θετικοί, αλλά είναι καλό που είναι και εδώ. Είπα πολλές φορές ότι δεν αλλάζουμε τα πάντα, όχι και πολλά, στην πραγματικότητα, καθώς πολλά ήταν πολύ καλά. Θα ήταν τέλειο αν μετά από 4 ή 5 εβδομάδες μετά την προετοιμασία είμαστε ήδη κοντά στην τελειότητα, αλλά αυτό είναι δύσκολο. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα αύριο. ”

“ Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, αλλά νομίζω ότι αν είμαι εδώ για έξι ή επτά χρόνια θα έδινα την ίδια απάντηση. Πάντα στοχεύουμε στην τελειότητα, αλλά πάντα υπάρχουν τρόποι βελτίωσης. ”

Για τον Trent Alexander-Arnold είπε:

“ Μια θέση σχετίζεται πάντα με την ομάδα. Ο Trent είναι γνωστός ως δεξί μπακ σε όλη του τη ζωή και ως μέσος ως νεαρός. Τον βλέπεις να μπαίνει στη μεσαία γραμμή κατά καιρούς και στη μεσαία γραμμή στο Euro, επομένως είναι ικανός να παίξει και στις δύο θέσεις είναι πολύ καλός, οπότε είναι στο χέρι μου να αποφασίσω. ”

Για τον Darwin Nunez:

“ Να τον φέρουμε όσο περισσότερο μπορούμε σε θέσεις να σκοράρει. Όλοι επωφελούνται από την απόδοση της ομάδας. Εάν όλοι μπορούν να φέρουν τους επιθετικούς σε επικίνδυνες θέσεις, τότε αυτοί οι παίκτες θα σκοράρουν γκολ. Έχουμε σκοράρει γκολ ακόμη και από μικρότερες ευκαιρίες, επομένως είναι στο χέρι μας να φέρουμε τον Darwin ή τον Diogo σε πολλά υποσχόμενα θέσεις. ” Σημείωσε ο Slot.

Τέλος, για τον Luis Diaz:

“ Από όταν ήρθα, όλη μέρα ήταν να μιλάμε για ποδόσφαιρο, δεν είναι έκπληξη που ακούω εικασίες για τον Diaz. Υπάρχει κάποιος για τον οποίο δεν μιλάμε; Το μέλλον του είναι μαζί μας. Μου αρέσουν πολλά από αυτά που είδα. Είχε μεγάλο αντίκτυπο στη Liverpool και ελπίζω να έχει έναν για την επόμενη σεζόν. ”

Ο Arne Slot έτοιμος για την αυριανή πρεμιέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com