Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όλα για όλα για Keita

Όλα για όλα για Keita

Το σενάριο της τρίτης πρότασης στην Leipzig για τον Naby Keita, φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, όπως σας είχαμε αναφέρει στο liverpool.gr.

Σύμφωνα με τον Independent, η Liverpool ετοιμάζει πρόταση 75 εκατομμυρίων λιρών, με τα πρώτα 40 εκατομμύρια να μπαίνουν μπροστά. Έτσι, αυξάνει την πρότασή της κατά 9 εκατομμύρια λίρες μετά από την απόρριψη της δεύτερης, ύψους 66 εκατομμυρίων λιρών, κάνοντας άλμα 18 εκατομμυρίων λιρών από την πρώτη, κάτι που δείχνει την θέληση της διοίκησης και του Klopp κυρίως να φέρουν τον παίκτη στο Merseyside.

Όμως, τα πράγματα δεν είναι απλά. Όπως έχουμε γράψει, ο ιδιοκτήτης της Leipzig, Dietrich Mateschitz, δήλωσε πως δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά θέλησης η μη πώληση παικτών. Τα πράγματα είναι ακόμα δύσκολα για την Liverpool, παρά το τεράστιο ποσό που ετοιμάζεται να προσφέρει. Όμως, μιλάμε για μία προσφορά που είναι κατά 57% μεγαλύτερη από την ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη που θα έπρεπε ενεργοποιηθεί την επόμενη χρονιά (55 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή 48 εκατομμύρια λίρες). Ίσως αυτή η απλή πράξη που έκανα (75:48) να μετρήσει στη διοίκηση της Leipzig και να σκεφτούν μακριά από όλη την έπαρση και την αλαζονεία που διέκρινε τις αντιδράσεις τους στις δύο προηγούμενες προτάσεις της Liverpool. Όμως, το χρήμα είναι αρκετό, και το ίδιο ισχύει και για την αλαζονεία του κατόχου, στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αναμένουμε νεότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com