Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χαρούμενος στο Anfield ο Alisson παρά το ενδιαφέρον από Σ. Αραβία

Χαρούμενος στο Anfield ο Alisson παρά το ενδιαφέρον από Σ. Αραβία

Υπαρκτό φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον από συλλόγους της Saudi Pro League για τον Alisson Becker, με τον τερματοφύλακα των Reds να είναι ωστόσο χαρούμενος στο Anfield και να μην παρουσιάζει τάσεις φυγής, σύμφωνα με πηγές από το Merseyside.

Το περασμένο καλοκαίρι ουκ ολίγοι πρώην παίκτες των Reds μετακόμισαν στη Σαουδική Αραβία, ανάμεσα εκ των οποίων οι Henderson, Firmino, Fabinho και Wijnaldum, με τους τοπικούς συλλόγους να είναι έτοιμοι να επιστρέψουν και το φετινό καλοκαίρι, στοχεύοντας κυρίως σε Βραζιλιάνους, όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ.

Στο στόχαστρο τους μπορεί να βρεθεί και ο Casemiro της Manchester United, αλλά και άλλοι άσοι ομάδων της Premier League.

Όσο αφορά τον Βραζιλιάνο keeper των Reds, η επόμενη σεζόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον βρει στο Anfield, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027 και οι δύο πλευρές έχουν ξεκάθαρη πρόθεση να συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα χρόνια.

Αλλαγές στη θέση 1 στη Liverpool ενδέχεται να υπάρξουν το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Caoimhin Kelleher να θεωρείται πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα, στην προσπάθεια του να βρει έναν σύλλογο, ο οποίος θα του δώσει τη σίγουρη θέση βασικού που αναζητά, όντας πλέον 26 ετών και με εμπειρία από την Premier League και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν έχει τάσεις φυγής από τη Liverpool ο Alisson.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com