Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φορτσάτος Wilson και ασταμάτητη η Κ23!

Φορτσάτος Wilson και ασταμάτητη η Κ23!

Tις έξι διαδοχικές νίκες στην Premier League 2 έφθασε η U23 της Liverpool μετά τη χθεσινοβραδινή νίκη της επί της Tottenham Hotspur με 4-2 με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Harry Wilson , ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα και μάλιστα σε ένα ημίχρονο!

Η Liverpool χρειάστηκε λιγότερο από ένα λεπτό στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρει με τον Wilson να σκοράρει με κεφαλιά εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των φιλοξενούμενων στην άμυνα. Ο Brewster έχασε σπάνιο τετ α τετ στη συνέχεια αφού και οι νεαροί Λονδρέζοι είχαν απειλήσει με φάουλ του Pritchard. O Wilson στο 16 έκανε το 2-0 μετά από ασίστ του Lazar Markovic που είδε τον τερματοφύλακα να λέει όχι στην αρχική του προσπάθεια. Λίγα λεπτά αργότερα η Tottenham μείωσε σε 3-1 από την άσπρη βούλα με τον Edwards.

O Wilson σημάδεψε αμέσως μετά το δοκάρι και ο Maghoma ισοφάρισε στο 35 για τους φιλοξενούμενους σε 2-2 σε ένα τρελό πρώτο ημίχρονο, το οποίο όμως έμελλε να κλείσει ο Wilson, o οποίος λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ελευθέρωσε χώρο για τον εαυτό του και με καταπληκτικό σουτ νίκησε τον Brandon Austin για το 3-2!

Στο δεύτερο ημίχρονο η καταπληκτική μπαλιά του Jones έβγαλε τον 17χρονο Brewster μόνο του με τον τερματοφύλακα και ο Rhian με φανταστική λόμπα από μακριά κρέμασε τον Austin για το 4-2 νωρίς στο δεύτερο μέρος. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και η Liverpool παραμένει πρώτη στν βαθμολογία της Premier League 2.

Liverpool U23s: Kelleher, Virtue, Whelan, Phillips, Jones, Grujic, Wilson, Woodburn (Dhanda, 79), Brewster, Ejaria, Markovic (Brannagan, 63).

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com