Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Φανταστικός ο Van Dijk, ο πιο απαιτητικός στον κόσμο ο Klopp»

«Φανταστικός ο Van Dijk, ο πιο απαιτητικός στον κόσμο ο Klopp»

Θα άρεσε πολύ το ενδεχόμενο να δει τον Virgil Van Dijk με τα χρώματα της Liverpool στον εμβληματικό πρώην αρχηγό των «Reds» και νυν προπονητή της U18, Steven Gerrard. O Stevie μίλησε σε συγκέντρωση στο Belfast το βράδυ της Δευτέρας και τόνισε ότι είναι φαν ενός τέτοιου ενδεχόμενου:

«Θα λάτρευα να δω τον Van Dijk στα κόκκινα» είπε ο Gerrard. «Νομίζω ότι ήταν φανταστικός με την Celtic και έπρεπε να τον χτυπήσουμε από τότε. Θα μας κοστίσει λίγο παραπάνω χρήματα, όμως νομίζω ότι είναι ένα κομμάτι του παζλ το οποίο θα είναι το πλέον ευπρόσδεκτο και σημαντικό για αυτήν την ομάδα.»

Ο Gerrard επίσης δεν παρέλειψε να σχολιάσει το προπονητικό στυλ του Jurgen Klopp, έτσι όπως τον βλέπει τον τελευταίο καιρό που ξεκίνησαν να συνεργάζονται στην ομάδα.

«Είναι πολύ απαιτητικός προπονητής. Νομίζω ότι είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους προπονητές. Αυτό που μου έκανε εντύπωση πρώτα για τον Jurgen είναι οι απαιτήσεις του. Εϊναι ένας προπονητής που δεν μπορεί με κανέναν άλλον τρόπο πέρα απ’τον δικό του. Νομίζω ότι οι παίκτες παίζουν για τον πιο απαιτητικό προπονητή στον κόσμο. Δεν υπάρχουν μέσες λύσεις όταν μιλάμε για σκληρή δουλειά και τρέξιμο και νίκη στις προσωπικές σου μάχες. Αν δεν είσαι έτοιμος να τα κάνεις όλα αυτά τότε δεν έχεις μέλλον με αυτόν» κατέληξε ο Gerrard

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com