Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Φαβορί οι Reds για τον Chamberlain σύμφωνα με τους book

Φαβορί οι Reds για τον Chamberlain σύμφωνα με τους book

O Alex Oxlade- Chamberlain είναι ένας από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια πάνε για ανανέωση τον επόμενο χρόνο.Ο Άγγλος πάντως δεν είχε και τόσο καλή χρονιά φέτος, ενώ θεωρείται ότι σε αρκετούς αγώνες δεν απέδωσε το 100 τοις 100 των δυνατοτήτων του, κάτι που αποδίδεται στην έλλειψη καλής ψυχολογίας!
Ο ίδιος θεωρεί ότι θα έπρεπε να παίζει περισσότερο, και οι 12 αγώνες στους οποίους συμμετείχε στη φετινή σαιζόν, στους οποίους πέτυχε 2 τέρματα και είχε 4 assists, δεν φαίνεται να βοηθούν στην καθιέρωση του στη βασική ενδεκάδα της Arsenal.
Σύμφωνα με εταιρίες στοιχημάτων , ο 23χρονος θεωρείται ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να χτυπήσει την πόρτα της Liverpool το καλοκαίρι και ήδη ένα τέτοιο ενδεχόμενο παίζεται 5/1.
Υπάρχουν βέβαια και κάποιες άλλες ομάδες που θα ήθελαν την υπογραφή του με κυριότερο αντίπαλο της Liverpool ,αυτή της West Ham, που επίσης παίζεται 6/1.
Δεδομένου ότι ο Klopp συνήθως ψάχνει για παίκτες που να μπορούν να προσφέρουν άπειρη ενέργεια για την εφαρμογή του Gegenpressing του , ο Ox φαίνεται να αποτελεί μια καλή λύση για τον χώρο του κέντρου για τους Κόκκινους.
Οι όποιες πάντως προοπτικές υπάρχουν για μια τέτοια μεταγραφή εξαρτώνται αποκλειστικά από τη διάθεση του Arsene Wenger και κυρίως τη μνήμη του, που πιθανόν να αδυνατεί να ξεχάσει την τροπή που είχε πάρει κάποτε η μεταγραφή του Suarez στο Λονδίνο!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com