Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φήμες για Luke Shaw

Φήμες για Luke Shaw

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες-ώρες στην Αγγλία και σύμφωνα με αυτή, ο Luke Shaw βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζει η Liverpool για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας της.

Λίγο καιρό μετά τις φήμες περί συμφωνίας για τον Andy Robertson της Hull, τις οποίες σας μεταφέραμε από το liverpool.gr (μπορείτε να τις διαβάσετε ΕΔΏ ), νέες φήμες φέρουν την ομάδα του Klopp να σκέφτεται κίνηση για τον αριστερό μπακ των Red Devils , o οποίος έχει επικριθεί δημόσια από τον Jose Mourinho για τη στάση του και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το Old Trafford.

O Shaw, ο οποίος κόστισε στη United 30.000.000 λίρες, επέστρεψε φέτος μετά από μία δύσκολη περυσινή σεζόν μετά το κάταγμα που υπέστη στην περώνη στο παιχνίδι του Champions League απέναντι στην PSV Eidnhoven. Βέβαια, εκτιμούμε πως ακόμη και αν αληθεύει το ενδιαφέρον δεν πρόκειται να υπάρξει άμεσα παίκτης με το δρομολόγιο Old Trfford-Anfield, το οποίο έχει να γίνει δεκαετίες. Πλην αυτού, θεωρούμε πολύ πιο πιθανό η Liverpool να ενδιαφέρεται για τον Robertson που βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία παρά για τον Shaw, ο οποίος μετά την ονειρώδη μετεγγραφή του στη United έμεινε στάσιμος και επίσης τραυματίστηκε σοβαρά.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com