Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φήμες για συμφωνία με Keita, ενώ ετοιμάζει πρόταση στην Leipzig ( ; )

Φήμες για συμφωνία με Keita, ενώ ετοιμάζει πρόταση στην Leipzig ( ; )

Η σημερινή ημέρα ξημέρωσε με δύο σημαντικά δημοσιεύματα για την υπόθεση Keita. Η πρώτη είδηση, η οποία προέρχεται από την… Mirror, κάνει λόγο για προετοιμασία της Liverpool για πρόταση 70 εκατομμυρίων λιρών στην Leipzig για την απόκτηση του κεντρικού μέσου της, Naby Keita, ο οποίος θεωρείται ο νούμερο ένα στόχος του Klopp για το κέντρο, και η διοίκηση δείχνει διατεθειμένη να διπλασιάσει το ρεκόρ στο μεγαλύτερο ποσό μεταγραφής για να ικανοποιηθεί η θέληση του Klopp, σύμφωνα πάντα με την Mirror. Ωστόσο, το δεύτερο δημοσίευμα της ημέρας απομακρύνεται από αυτή την σκέψη, όμως όχι ολοκληρωτικά.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN και των The Times, Gabrielle Marcotti, η Liverpool φέρεται να έχει φτάσει σε προσωπική συμφωνία με τον Naby Keita, συμπεριλαμβανομένων των μισθών του παίκτη και της διάρκειας του συμβολαίου του. Επίσης, ο δημοσιογράφος υπογραμμίζει την θέληση του ταλαντούχου μέσου να αγωνιστεί με την φανέλα της Liverpool την επόμενη χρονιά, ωστόσο αναφέρει πως η συμφωνία είναι μόνο με τον παίκτη, χωρίς να υπάρχει εξέλιξη στις συζητήσεις με την RB Leipzig.

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Η Leipzig προετοιμάζεται για το Champions League, και δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει κανένα μέλος της ομάδας, πόσο μάλλον τον Keita, ο οποίος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του κέντρου της ομάδας. Ζητάει 70 εκατομμύρια λίρες για να μπει σε διαπραγματεύσεις, κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε αν η Liverpool έχει την διάθεση να κάνει. Η άποψη του Marcotti είναι πως η Liverpool δύσκολα θα κάνει τόσο μεγάλη πρόταση, ωστόσο σε περίπτωση που ο παίκτης όντως έχει πειστεί να συνεχίσει στο Anfield την επόμενη χρονιά, η Liverpool πιθανότατα θα μπορούσε να κερδίσει χρόνο και χρήμα από αυτή την υπόθεση. Όμως, ας μην γελιόμαστε, η Leipzig είναι δυνατή στις διαπραγματεύσεις. Αναμένεται μεγάλη μάχη, εάν η Liverpool όντως προχωρήσει στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον παίκτη.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com