Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Υπό παρακολούθηση» από την Liverpool ο Adam Wharton

«Υπό παρακολούθηση» από την Liverpool ο Adam Wharton

Η Liverpool είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον μέσο της Crystal Palace Adam Wharton, ενόψει μιας πιθανής συμφωνίας για τον αριθμό 6 το επόμενο καλοκαίρι.

Παρόλο που η Liverpool δεν κατάφερε να αποκτήσει έναν αμυντικό μέσο στο πρόσφατο μεταγραφικό παράθυρο, τα σχέδιά τους για ενίσχυση της θέσης δεν έχουν εγκαταλειφθεί.

Ο Martin Zubimendi της Real Sociedad θα παραμείνει στόχος, αν και αυτό εξαρτάται από την προθυμία του να φύγει από τον ισπανικό σύλλογο, ενώ ο Wharton της Palace έχει πλέον αναδειχθεί ως εναλλακτική λύση.

Ο Sami Mokbel από την Mail ανέφερε το “προκαταρκτικό ενδιαφέρον” της Newcastle για τον Άγγλο διεθνή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ωστόσο, εξηγεί ότι τόσο η Liverpool όσο και η Man City είναι “ανάμεσα στις ομάδες που παρακολουθούν τώρα την πρόοδο του μέσου”, υποδηλώνοντας ότι μπορεί ήδη να είναι εκτός της εμβέλειας της Newcastle.

Οποιαδήποτε συμφωνία για τον Wharton θα γίνει σχεδόν σίγουρα το επόμενο καλοκαίρι, παρά στο χειμερινό παράθυρο και δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον των Reds.

Από τη μεταγραφή του από την Blackburn στην Palace τον Ιανουάριο αυτού του έτους για £22 εκατομμύρια, ο 20χρονος έχει κάνει μια ομαλή μετάβαση στο ποδόσφαιρο της Premier League. Αν και χρησιμοποιείται κυρίως ως αμυντικός μέσος για την ομάδα του, ο Wharton έχει επίσης δείξει τις ικανότητές του στην κατοχή της μπάλας τόσο για την Palace όσο και για την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Δεδομένης της ηλικίας του, της εμπειρίας του, της υπάρχουσας ποιότητας και του δυναμικού του, θα ήταν σίγουρα ένας παίκτης που η Liverpool θα στοχεύσει τυπικά.

Ωστόσο, η μεταγραφή θα ήταν πιθανότατα δαπανηρή, καθώς ο Wharton έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2029 και η Palace δεν είναι πρόθυμη να επιτρέψει στους καλύτερους παίκτες της να φύγουν φθηνά.

Αυτό φάνηκε καθώς κράτησαν σταθερή στάση παρά το ενδιαφέρον της Newcastle για τον Marc Guehi το καλοκαίρι, απορρίπτοντας μια σειρά από προσφορές αξίας έως και £70 εκατομμύρια για έναν παίκτη που έχει πλέον γίνει ο αρχηγός τους.

Η μετακίνηση του Michael Olise στην Bayern Munich έγινε μόνο αφού η γερμανική ομάδα ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσής του ύψους £60 εκατομμυρίων, ενώ μια παρόμοια στάση για τη ρήτρα των £68 εκατομμυρίων του Eberechi Eze κράτησε τον εξτρέμ στην ομάδα.

Ο Wharton έχει ήδη εκτιμηθεί ότι θα αξίζει £100 εκατομμύρια όταν τελικά φύγει από το Selhurst Park και είναι απίθανο η Liverpool να είναι πρόθυμη να πληρώσει τόσο πολλά.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η αναφορά του Mokbel υποδεικνύει ότι η Palace θα ήταν πιο πιθανό να πουλήσει τον Guehi το επόμενο καλοκαίρι, με τη Liverpool να είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό.

Δεν έχουν δοθεί “καμία διαβεβαίωση” ότι ο Guehi θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο και με το τρέχον συμβόλαιό του να λήγει το 2026, θα μπορούσε σύντομα να είναι διαθέσιμος για λιγότερο από £50 εκατομμύρια.

«Υπό παρακολούθηση» από την Liverpool ο Adam Wharton

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com