Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο ο Ben Doak

Υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο ο Ben Doak

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Liverpool ετοιμάζεται να υπογράψει ο Ben Doak, ο οποίος την Παρασκευή κλείνει τα 17 του έτη και μπορεί πλέον να λογίζεται ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Ο νεαρός άσος έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Liverpool το βράδυ της Τετάρτης στην αναμέτρηση του Carabao Cup με τη Derby County, εντυπωσιάζοντας και τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και τον Jürgen Klopp, ο οποίος είπε τα καλύτερα για τον ποδοσφαιριστή.

“ Αυτός είναι ο Ben. Οι οδηγίες για εκείνον ήταν εύκολες: να κάνεις αυτό που κάνεις συνέχεια. Είναι πραγματικά ζωηρό αγόρι, έξυπνος παίκτης, καλός ντριμπλέρ, γρήγορος, μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο πόδια. Είναι καλός. ”

Ήταν ωραίο να τον βλέπεις, πολύ ωραίο να τον βλέπεις – πολλά πράγματα είναι προφανώς φυσικά γι’ αυτόν, κάτι που είναι πραγματικά χρήσιμο. Είμαι σίγουρος ότι η οικογένειά του ήταν εδώ απόψε. Μπορώ να θυμηθώ όταν είδα την οικογένεια στο AXA όταν τον αποκτήσαμε, πόσο ενθουσιασμένοι ήταν όλοι. Τώρα έχοντας αυτή τη βραδιά, είναι το επόμενο βήμα, είναι ωραίο. Απέδωσε, προφανώς. ” Είπε ο Klopp για τον Doak.

Επαγγελματίας γίνεται ο Ben Doak.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com