Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπογράφει άμεσα ο Jorg Schmadtke

Υπογράφει άμεσα ο Jorg Schmadtke

Έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Liverpool είναι ο Jorg Schmadtke, όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες, ώστε να πιάσει και τυπικά δουλειά ως νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Julian Ward.

Ο Γερμανός θα βρεθεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα στο Merseyside και θα υπογράψει ένα βραχυπρόθεσμο συμβόλαιο με τον σύλλογο, το οποίο όμως υπάρχει περίπτωση να ανανεωθεί, αν οι Reds μείνουν ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από την προσφορά του και την συμβολή του στις μεταγραφές.

Θα εργαστεί μαζί με τον επικεφαλής του τμήματος μεταγραφών, Dave Fallows και τον αρχισκάουτερ, Barry Hunter.

Η προεργασία όσο αφορά τις φετινές μεταγραφικές που θα κάνει η ομάδα έχει ήδη πραγματοποιηθεί, με τον Jürgen Klopp να έχει ήδη ξεχωρίσει τους εκλεκτούς της λίστας του, με τις πρώτες διαπραγματεύσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι Reds αναμένεται να ενισχυθούν τόσο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, όσο και στο κέντρο της άμυνας τους.

Ο Klopp δήλωσε την Παρασκευή σχετικά με τον νέο αθλητικό διευθυντή της ομάδας:

“ Αν συμβεί, δεν θα ήταν υπογραφή του Klopp επειδή είμαστε και οι δύο Γερμανοί ή γνωριζόμαστε και οι δύο. Αυτό δεν θα είχε καμία σχέση με αυτό. Μπορώ να το πω αυτό. Ο Jorg Schmadtke και εγώ γνωρίζαστε πολύ καιρό. Μάλλον δεν με ξέρει όσο τον ξέρω, γιατί ήταν πολύ καλύτερος παίκτης. ”

“ Αλλά ξεκινήσαμε τη δεύτερη καριέρα μας σε παρόμοια στιγμή. Έγινα προπονητής στη Mainz και αυτός έγινε αθλητικός διευθυντής στην Aachen. Δύο ομάδες παρόμοιας θέσης, οπότε από εκεί γνωριζόμαστε λίγο. ”

“ Ξέρω ότι είναι καλός και έξυπνος τύπος. Πολύ καλός σε αυτό που έκανε στη Γερμανία, σίγουρα, πολύ επιτυχημένος. Ο χαρακτήρας του είναι καλός, η προσωπικότητά του είναι καλή, το χιούμορ του είναι καλό. ”

Ο Jorg Schmadtke υπογράφει στους Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com