Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Seri!

Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Seri!

Όπως σας γράψαμε χθες από το liverpool.gr, η Liverpool επικοινώνησε με την ομάδα της Nice και τη ρώτησε για τη διαθεσιμότητα του Jean Michel Seri. Αυτό  το οποίο μας «βασάνιζε» χθες και παραθέσαμε διαζευκτικά ήταν το αν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του όπως ισχυρίζονταν κάποιες πηγές ή όχι.

Τελικά φαίνεται πως υπάρχει ρήτρα, γεγονός το οποίο φέρεται να είχε επιβεβαιώσει στη Βρετανική Daily Star ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας Jean Pierre Rivere σε δηλώσεις του νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι : « Ο Seri έχει μία ρήτρα 40.000.000 ευρώ (33 .000.000 λίρες). Όλοι ήταν γεμάτοι χαμόγελα όταν εισαγάγαμε αυτό τον όρο στο συμβόλαιο πριν δύο χρόνια. Σε αυτή την τιμή είναι ελέυθερος να φύγει. Χωρίς αυτή την τιμή, δεν έχουμε καμία πρόθεση να τον πουλήσουμε αυτή τη στιγμή. Ακόμη και αν οι σύλλογοι στη Γαλλία δεν λαμβάνουν σοβαρά υπ΄όψιν τις ρήτρες αξίζουν κάποιο σεβασμό. Αν αύριο κάποια ομάδα προσφέρει αυτό τον όρο για τον Seri, τότε θα φύγει.» είναι οι δηλώσεις που είχε κάνει μέσα στο καλοκαίρι ο ιθύνοντας των «Αετών».

Στο σημείο αυτό, να αναφέρουμε πως ένα εμπόδιο στην προσπάθεια της Liverpool να πείσει τον παίκτη είναι το κρύο κλίμα της Βρετανίας. Γιατί; Γιατί παλαιότερα ο Ιβοριανός μέσος είχε δηλώσει πως δύσκολα θα φύγει για μία χώρα στο βορά λόγω του ότι έχει μία πάθηση στο δέρμα που του δημιουργεί αφόρητους πόνους. Με την ιατρική όμως να έχει κάνει θαύματα σε άλλους και άλλους τομείς, ελπίζουμε αφενός να ενεργοποιηθεί από την ομάδα μας η ρήτρα του παίκτη και αφετέρου να βρεθεί λύση για το πρόβλημά του.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com