Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υμνούν Henderson οι Southgate,Rooney

Υμνούν Henderson οι Southgate,Rooney

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Ο Jordan Henderson αναμένεται σήμερα να βιώσει την ύψιστη τιμή έως τώρα στην καριέρα του καθώς θα οδηγήσει ο ίδιος την Εθνική ομάδα της Αγγλίας στον αγωνιστικό χώρο της Λιουμπλιάνα για την αναμέτρηση κόντρα στη Σλοβενία για τα προκριματικά του Mundial του 2018. Ο Wayne Rooney δεν θα είναι βασικός και ο προσωρινός προπονητής των ΄΄3 Λιονταριών΄΄, Gareth Southgate εξήγησε τους λόγους που έδωσαν στον Henderson το περιβραχιόνιο στην αποψινή αναμέτρηση.

΄΄ Αυτό που μέτρησε για εμένα είναι πως διαδέχθηκε στην ομάδα του έναν από τους πλέον εικονικούς αρχηγούς και παίκτες όλων των εποχών για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Αυτό θα ήταν πολύ δύσκολη πρόκληση για εκείνον. Ωρίμασε από αυτό και επέδειξε ηγετικές ικανότητες με την ομάδα του. Έχει φωνή και άποψη σε αυτό το γκρουπ. Έχει προτάσεις για το τι πρέπει να δουλέψουμε και έχει πολύ καλή τακτική κατανόηση. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες μεγαλύτεροι στα αποδυτήρια , αλλά έχει ηγηθεί σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό σύλλογο και έχει ανταποκριθεί σε αυτή την υπευθυνότητα και είναι η σωστή απόφαση για εμένα.΄΄ ήταν τα λόγια του τωρινού εκλέκτορα της Αγγλίας.

Δηλώσεις όμως υπέρ του αρχηγού της Liverpool έκανε και ο συνήθης αρχηγός της Αγγλίας αλλά και της Manchester United, Wayne Rooney. ΄΄Ο Henderson είναι φανταστικός αρχηγός. Ανέλαβε μία πολύ δύσκολη αποστολή από τον Steven Gerrard αλλά τα έχει πάει εξαιρετικά. Είναι εξαιρετικός παίκτης με τρομερές ηγετικές ικανότητες.΄΄.

Σίγουρα ένα τέτοιο γεγονός  μόνο χαρά μπορεί να προσφέρει στους φίλους της Liverpool για έναν παίκτη, ο οποίος από τότε που μεταγγράφηκε στη Liverpool έχει δεχθεί κριτική όσο πολύ λίγοι.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com