Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Τρελλαμένοι» οι Red fans με την απόδοση του Ryan Gravenberch

«Τρελλαμένοι» οι Red fans με την απόδοση του Ryan Gravenberch

Ο Ryan Gravenberch απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από το πρώτο του ξεκίνημα στην Premier League για τους Reds κατά τη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι του Merseyside.

Η Liverpool έπρεπε να κάνει υπομονή απέναντι στους μπλε γείτονές της και περίμενε μέχρι το 75ο λεπτό τον Μο Salah να ανοίξει το σκορ από το σημείο του πέναλτι μετά το χέρι του Mikel Kaene. Ο Αιγύπτιος αργότερα σφράγισε και τους τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις, αλλά ήταν η απόδοση του Gravenberch στο πρώτο του derby για τον σύλλογο, που έκανε τους οπαδούς να μιλάνε μετά το παιχνίδι.

Ο Ολλανδός διεθνής μέσος ήταν μέρος των ενδεκάδων των Κόκκινων σε όλο το League Cup και το Europa League μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, αλλά η νίκη επί της Everton ήταν η πρώτη φορά που άφηνε το αποτύπωμα του από την αρχή της σαιζόν για τους Κόκκινους.

Ρίχνουμε μια ματιά στο τι είπαν οι οπαδοί για την εμφάνιση του Ολλανδού εναντίον της Everton:

Είναι νωρίς για να βγάλουμε πάρα πολλά συμπεράσματα, αλλά ο Gravenberch φαίνεται ήδη να έχει όλα τα προσόντα, για να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο Anfield τα επόμενα χρόνια.

Οι Reds φαίνεται να έχουν πληθώρα συναρπαστικών επιλογών στη μέση του γηπέδου και σύντομα θα είναι σε θέση να υποδεχθούν τον Curtis Jones πίσω στην ενδεκάδα, αφού εκτίσει τον τελευταίο αγώνα της τιμωρίας του εναντίον της Nottingham Forest το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ο Jurgen Klopp θα είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που ο Gravenberch έχει προσαρμοστεί στη ζωή στο Anfield και έχει πολλούς λόγους να τον κρατήσει στην αρχική ενδεκάδα. Σε ηλικία μόλις 21 ετών, ελπίζουμε ότι υπάρχουν πολλά να έρθουν από τον μέσο αυτή τη σεζόν και μετά.

«Τρελλαμένοι» οι Red fans με την απόδοση του Ryan Gravenberch

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com