Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Το… «favourite» του Van Dijk στο tweet του Wijnaldum

Το… «favourite» του Van Dijk στο tweet του Wijnaldum

Πολλές φορές η δουλειά του δημοσιογράφου είναι τέτοια που πρέπει να βρίσκει ή να γεννάει ειδήσεις από τα φαινομενικά πιο αθώα ή αδιάφορα πράγματα. Έτσι και στην περίπτωση του Virgil Van Dijk, ενός παίκτη που ενδιαφέρει δεδομένα τους «Reds» και είναι ένας απ’τους βασικούς στόχους της ομάδας, κάθε του κίνηση εξετάζεται από διαφορετική σκοπιά, αυτή του υποψήφιου παίκτη της Liverpool.

Επομένως, λογικό ήταν ακόμα και ο λογαριασμός του Van Dijk στο twitter να «μαρκάρεται» στενά. Γι’αυτό το λόγο, οι δημοσιογράφοι της Liverpool ECHO έκαναν θέμα το «favourite» που έκανε ο Ολλανδός αμυντικός στον συμπαίκτη του στην εθνική Ολλανδίας και μέσο των «Reds», Gini Wijnaldum, όταν ο τελευταίος «τιτίβισε» σχετικά με τη σημαντική νίκη των «Reds» επί της West Ham:

Φυσικά το λογικό είναι να μιλάμε για λίγη υποστήριξη μεταξύ συμπατριωτών, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Για να κάνει δικό της τον Van Dijk πάντως, θυμίζουμε ότι μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι για τη Liverpool, με τους «Reds» να πρέπει να δαπανήσουν τουλάχιστον 50 εκατομμύρια λίρες για τον αμυντικό της Southampton.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com