Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το συμβόλαιο του Chiesa με τη Liverpool

Το συμβόλαιο του Chiesa με τη Liverpool

Παίκτης της Liverpool είναι από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας ο Federico Chiesa, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στο Old Trafford το απόγευμα της Κυριακής και παρακολούθησε από τις εξέδρες τη μεγάλη νίκη των Reds με 0-3 επί της Manchester United.

Η μεταγραφή του επιθετικού από τη Juventus κόστισε μονάχα £10 εκατομμύρια + £2 εκατομμύρια σε μορφή μπόνους (τα οποία δεν έχουν να κάνουν σε συμμετοχές αλλά με την κατάκτηση της Premier League και του Champions League), ενώ πλέον έγινε γνωστό και το συμβόλαιο που υπέγραψε ο παίκτης με τον σύλλογο.

Ο Ιταλός άσος υπέγραψε μέχρι το 2028 με τους Reds και οι απολαβές του αγγίζουν τις 120.000 λίρες ανά εβδομάδα, ένα συμβόλαιο ανάλογο με εκείνο που είχε τα τελευταία χρόνια στο Τορίνο.

Με £120.000 ανά εβδομάδα, ο Chiesa αμοίβεται με τα ίδια χρήματα με τους Cody Gakpo και Dominik Szoboszlai, ενώ είναι πιο πίσω στη σχετική λίστα της ομάδας από ποδοσφαιριστές, όπως οι Diogo Jota, Alexis Mac Allister, καθώς και από τους Mo Salah, Virgil van Dijk και Trent Alexander-Arnold, οι οποίοι βρίσκονται στις πρώτες τρεις θέσεις.

Ο Federico Chiesa εντάχθηκε στη Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com