Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το πλάνο της Liverpool για τον Τσιμίκα

Το πλάνο της Liverpool για τον Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας στο φιλικό με τη Hertha.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά στη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία της Liverpool, είναι ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο Έλληνας αμυντικός πέρασε μια πολύ δύσκολη σεζόν πέρυσι με δύο σοβαρούς τραυματισμούς και Covid-19, μη έχοντας τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής.

Δεν σταμάτησε όμως να προσπαθεί και να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα στις προπονήσεις, κερδίζοντας όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Jürgen Klopp.

Η συμμετοχή του Andy Robertson στο Euro 2020 με την Σκωτία, έδωσαν την δυνατότητα στον διεθνή back να πάρει αρκετό χρόνο στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια, με την εικόνα του να είναι αρκετά καλή, καθώς έχει μοιράσει ήδη δύο ασίστ, μια κόντρα στην Stuttgart και μια κόντρα στην Hertha.

Σύμφωνα με την Liverpool Echo, οι Reds είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν τον παίκτη στο ρόστερ του και να του δώσουν περισσότερες ευκαιρίες τη νέα σεζόν, κάτι που θα είναι εφικτό αν δεν προκύψουν πολλοί και συνεχόμενοι τραυματισμοί στην αμυντική γραμμή, όπως και πέρυσι.

Η Echo επίσης υποστηρίζει πως δεν έγινε κάποια κρούση από την Napoli για τον Τσιμίκα, αν και το ενδιαφέρον της Ιταλικής ομάδας για τον παίκτη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Παραμονή στο Anfield λοιπόν για τον Έλληνα διεθνή.

Δυνατό ξεκίνημα για τον Κώστα Τσιμίκα στα φιλικά.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com