Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Το μυαλό του Milner βρίσκεται ήδη στην προετοιμασία!

Το μυαλό του Milner βρίσκεται ήδη στην προετοιμασία!

Ο 2ος αρχηγός της Liverpool , θεωρώντας ότι η νέα σαιζόν θα είναι ιδιαίτερα «γεμάτη» από πλευράς υποχρεώσεων αλλά και προκλήσεων, ανυπομονεί να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας του.
«Στο τέλος κάθε σαιζόν, βιώνουμε πάντα μια περίεργη κατάσταση αν και κάπως αστεία. Βεβαίως και χαλαρώνουμε, και απολαμβάνουμε τον ελεύθερο χρόνο μας, αλλά πάντα σκεφτόμαστε την προετοιμασία και ελέγχουμε κατά πόσο εντάξει είμαστε για να ενταχθούμε στην υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσουμε.» λέει ο James Milner.

«Η περίοδος προετοιμασίας είναι βέβαια δύσκολη, και κανένας δεν την απολαμβάνει, αλλά για μας αυτή τη χρονιά σημαίνει πολλά, αφού εκτός από τις tour έχουμε και τα προκριματικά για τους ομίλους του Champions League.Θέλουμε λοιπόν να ξεκινήσουμε καλά.«

Και προειδοποιεί τους συμπαίκτες του ότι οι προκριματικοί αγώνες δεν θα είναι εύκολοι, ανεξάρτητα του αντιπάλου.

«Κάναμε ένα μέρος της δουλειάς πέρυσι, και τώρα πρέπει να την τελειώσουμε. Θα ήταν πολύ απογοητευτικό να μην τα καταφέρουμε μετά από την σκληρή δουλειά που κάναμε πέρυσι. Πιστεύω πάντως ότι θα τα καταφέρουμε.»

«Βελτιωνόμαστε συνεχώς ως ομάδα από τότε που ήρθε ο Klopp και κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση. Νέα πρόσωπα έρχονται στην ομάδα, η οποία είναι κατά ένα χρόνο πιο «γερασμένη» από πέρυσι. Είναι πάντως μια αρκετά νεανική ομάδα και η εμπειρία του να έχεις μια πετυχημένη σαιζόν πίσω σου, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που μπορεί να αποκτηθεί στην περίοδο προετοιμασίας, θα μας οδηγήσει σε μια καλή αρχή στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.» ολοκλήρωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com