Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μεταγραφικό πλάνο της Liverpool για τον Fabio Carvalho

Το μεταγραφικό πλάνο της Liverpool για τον Fabio Carvalho

Ο Fabio Carvalho περιέγραψε τον «στόχο» του για τη σεζόν μετά την επιστροφή του στη Liverpool, με τα μεταγραφικά σχέδια του συλλόγου για τον 21χρονο να έχουν πλέον αναφερθεί.

Ο Carvalho επέστρεψε στην πρώτη ομάδα της Liverpool και ελλείψει των Luis Diaz και Gody Gakpo, έχει ξεκινήσει σε καθένα από τα δύο φιλικά προετοιμασίας των κόκκινων μέχρι στιγμής βασικός στο αριστερό άκρο.

Η δεύτερη εμφάνισή του – απέναντι στην Arsenal το βράδυ της Τετάρτης – ήταν άκρως εντυπωσιακή, με αποκορύφωμα ένα εύστοχο βολέ έπειτα από μια μαγική μπαλιά του Harvey Elliott.

Ο Arne Slot συνεργάζεται στενά με τον Πορτογάλο από τις αρχές του καλοκαιριού και υπάρχει μια αίσθηση ανανέωσης των ευκαιριών για τον παίκτη που έχασε τα πατήματά του υπό τον Jurgen Klopp.

Για το σκοπό αυτό, ο Chris Bascombe της Telegraph αναφέρει ότι η Liverpool έχει πλέον αποκλείσει έναν ακόμη δανεισμό αυτή τη σεζόν.

Ο Carvalho αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν με την RB Leipzig πριν, αφού πάλεψε για λεπτά συμμετοχής στη Γερμανία, απολαύσει σημαντικό ρόλο ως δανεικός στη Hull.

Ωστόσο, ο σύλλογος δεν απέρριψε την προοπτική πώλησης σε αυτό το στάδιο, καθώς ο Carvalho «θα γνωρίζει ότι οι ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα θα είναι περιορισμένες μόλις ο Slot έχει πλήρες ροστερ».

Ο Bascombe εξηγεί: «Αν φύγει, θα είναι για ένα σημαντικό ποσό και πιθανότατα αργότερα στη μεταγραφική περίοδο».

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Joseph McBride μετά τη νίκη με 2-1 επί της Arsenal στη Φιλαδέλφεια, ο Carvalho ρωτήθηκε αν σκοπεύει να παραμείνει στη Liverpool.

«Αυτός είναι ο στόχος, να μείνουμε εδώ», είπε ο Πορτογάλος επιθετικός. «Απλώς διασκεδάζω και απολαμβάνω τον χρόνο που βρίσκομαι εδώ και μαθαίνω πολλά νέα πράγματα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο LFCTV μετά τον αγώνα, ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται ότι υπάρχει μια ευκαιρία ενόψει της νέας σεζόν.

«Το ελπίζω!» απάντησε. «Όπως είπα, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους όσους έρχονται, υπάρχει ένας νέος προπονητής, όλοι έχουν την ευκαιρία να εντυπωσιάσουν και θα συνεχίσουμε από εκεί και πέρα. Όσο συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, αυτό είναι το κυριότερο και αυτό προσπαθώ να εκμεταλλευτώ στο έπακρο».

Ο Carvalho δεν στερείται αναφερόμενων μνηστήρων, με τη Fulham, Southampton και Leicester να κατονομάζονται μεταξύ των ομάδων από την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ολλανδία.

Αλλά υπάρχουν σαφώς θέσεις που είναι διαθέσιμες υπό τον Slot – με τον Sepp van den Berg έναν ακόμη παίκτη που φαίνεται να επωφελείται – και όπως επισημαίνει ο Bascombe, οποιαδήποτε εξέλιξη είναι απίθανο να υπάρξει μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Το μεταγραφικό πλάνο της Liverpool για τον Fabio Carvalho

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com