Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Mark Gonzalez μετά το καρδιακό του επεισόδιο

Το μήνυμα του Mark Gonzalez μετά το καρδιακό του επεισόδιο

Η πιο δυσάρεστη είδηση πού είχαμε να σας μεταφέρουμε τις τελευταίες μέρες ήταν μακράν η καρδιακή προσβολή πού υπέστη ο Mark Gonzalez.

Τα νέα για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Liverpool κυκλοφόρησαν χθες στα social media, με τη σύζυγο του Mark να τα κοινοποιεί συνοδεύοντάς τα με μερικά συναισθηματικά φορτισμένα λόγια.

Σήμερα ήταν η σειρά του ίδιου του Gonzalez να αποκριθεί στα αναρίθμητα μηνύματα συμπαράστασης πού έχει λάβει από χθες, και να ευχαριστήσει τους αποστολείς τους.

Τα λόγια του 36χρονου στο video πού ανέβασε στο Instagram του ήταν τα εξής:

«Γεια σας παιδιά, πως είστε; Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για καθένα από τα μηνύματα υποστήριξης, αγάπης, και για την καλή σας ενέργεια (good vibes) μετά από όσα συνέβησαν.»

«Υπέστην μία ήπια περικαρδίτιδα (λοίμωξη της ‘επένδυσης’ γύρω από την καρδιά) – μπορείτε να το γράψετε στο Google και να διαβάσετε περισσότερα.»

«Εκτιμώ πραγματικά όλα σας τα μηνύματα. Με κάνει (κάνουν) δυνατό, και με κάνει να βγω από αυτές τις δύσκολες στιγμές.»

«Όμως είμαι στο σπίτι, δόξα τω θεώ, με την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη πού λαμβάνω κάθε μέρα.»

«Θα τα ξαναπούμε, και σας ευχαριστώ πολύ.»

Στα σχόλια του video του Gonzalez είδαμε απαντήσεις από πρώην παίκτες της Liverpool, όπως οι Jerzy Dudek, Sami Hyypia και Boudewijn Zenden.

O Mark Gonzalez με τη φανέλα της Liverpool.
O Mark Gonzalez με τη φανέλα της Liverpool.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com