Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Klopp σε όσους δεν θέλουν να πάρει το πρωτάθλημα η Liverpool

Το μήνυμα του Klopp σε όσους δεν θέλουν να πάρει το πρωτάθλημα η Liverpool

Το Πρωτάθλημα της Premier League θα διεκδικήσει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, την επόμενη Κυριακή η Liverpool και ο προπονητής της ομάδας, Jürgen Klopp απάντησε στους φιλάθλους άλλων ομάδων, οι οποίοι δεν θέλουν να δουν τους Reds πρωταθλητές για 19η φορά στην ιστορία τους.

Η απάντηση του Γερμανού τεχνικού ήταν η εξής:

“ Πολλοί οπαδοί άλλων ομάδων, θα είναι χαρούμενοι, αν αποτύχουμε και δεν πάρουμε το φετινό πρωτάθλημα. Είναι όμως ακόμα πίσω μας στην βαθμολογία. Οπότε είναι όλα εντάξει. ”

“ Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Liverpool, κατάλαβα πως αυτή η ομάδα θα πρέπει να το κάνει με τον δύσκολο τρόπο. Οπότε έτσι θα το κάνουμε, εξάλλου η τύχη δεν είναι και πάντα με το μέρος μας. ” Είπε ο Klopp.

“ Πρέπει να παλέψουμε και να δουλέψουμε πολύ σκληρά για όλα. Οι παίκτες και ο σύλλογος είναι πλέον έτοιμος (για την κατάκτηση της Premier League). Ό,τι και αν συμβεί στο τέλος, θα είναι μια απολύτως επιτυχημένη σεζόν και είμαι σίγουρος, πως και οι οπαδοί μας πιστεύουν το ίδιο. ”

“ Για εμάς ο στόχος είναι να κερδίζουμε όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορούμε. Εμείς τα έχουμε δώσει όλα μέσα στη σεζόν. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Τα παιδιά έκαναν ακόμη περισσότερα από όσα περίμενα. ”

Στον τελικό με Wolves θα κριθεί ο φετινός τίτλος.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com