Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το δεύτερο πιο ακριβό ρόστερ στον κόσμο έχει η Liverpool!

Το δεύτερο πιο ακριβό ρόστερ στον κόσμο έχει η Liverpool!

Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο, πως η Liverpool τα τελευταία χρόνια έχει γιγαντωθεί και έχει περάσει σε ένα διαφορετικό επίπεδο, το οποίο μάλιστα επιβεβαιώθηκε με την κατάκτηση του Uefa Champions League στη Μαδρίτη πριν από περίπου 3 εβδομάδες.

Το ρόστερ της ομάδας έχει βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από το 2015 και την έλευση του Jürgen Klopp και πλέον είναι το δεύτερο ακριβότερο στον κόσμο, πίσω μόνο από εκείνο της Manchester City του Pep Guardiola.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα του πασίγνωστου, Transfermark η αξία του ρόστερ των Reds υπολογίζεται ακριβώς στο ένα δισεκατομμύριο λίρες.

Αυτό σημαίνει πως η Liverpool έχει το δεύτερο ακριβότερο ρόστερ στον κόσμο, καθώς η αξία του ρόστερ των Cityzens υπολογίζεται στο 1.4 δισεκατομμύριο λίρες.

Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται επίσης οι Barcelona (£958 εκ.), Chelsea (£862 εκ.), Atlético Madrid (£840 εκ.), Paris Saint-Germain (£830 εκ.), Tottenham (£793 εκ.), Real Madrid (£784 εκ.) και η Manchester (£706 εκ.).

Επίσης, σύμφωνα με το transfermark, ο Mohamed Salah είναι ο τρίτος πιο ακριβός ποδοσφαιριστής στον κόσμο πίσω μόνο από τους Neymar και Kylian Mbappe της Paris Saint-Germain.

Η αξία του Sadio Mane ανέβηκε στα 108 εκατομμύρια λίρες και πλέον βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα, του Virgil van Dijk ανέρχεται στα 81 εκατομμύρια λίρες και είναι 22ος στον κόσμο, ενώ του Bobby Firmino έμεινε σταθερή στα £79 εκατομμύρια.

Ανεβαίνει συνεχώς η αξία της Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com