Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τοποθετούνται επιτέλους τα τελευταία καθίσματα της Anfield Road Stand

Τοποθετούνται επιτέλους τα τελευταία καθίσματα της Anfield Road Stand

Η νέα κερκίδα Anfield Road Stand έχει αυξήσει τη χωρητικότητα του Anfield σε πάνω από 60.000 τους τελευταίους μήνες, αλλά το τελευταίο τμήμα καθισμάτων που απομένει εγκαθίσταται αυτή τη στιγμή στο κάτω διάζωμα.

Η Liverpool άνοιξε τη νέα κερκίδα σταδιακά αυτή τη σεζόν, αφού η κατασκευή καθυστέρησε το πλήρες άνοιγμα στην αρχή της σεζόν, αν και τα δύο επίπεδα είναι ανοιχτά εδώ και αρκετό καιρό. Και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να παρατηρήσατε ότι υπήρχαν ακόμη εργασίες που έπρεπε να γίνουν στο κάτω διάζωμα, στην πίσω γωνία όπου η κερκίδα Anfield Road Stand συναντά την κεντρική κερκίδα.

Ένα μικρό τμήμα ήταν χωρίς καθίσματα με ράγες, αλλά οι εικόνες από «το μάτι» της SS Skies στο YouTube, έδειξαν ότι οι δύο πρώτες σειρές έχουν πλέον εγκατασταθεί.

Συνολικά, στο τμήμα αυτό θα τοποθετηθούν περίπου 152 θέσεις, οι οποίες θα καταλαμβάνονται από τους φιλοξενούμενους οπαδούς – οι οποίοι κάθονται κάτω από το νέο τμήμα φιλοξενουμένων της κερκίδας. Ωστόσο, όπως είναι κατανοητό, δεν θα υπάρχουν παράθυρα πίσω από το εκτός έδρας τμήμα.

Μόλις ολοκληρωθεί, η χωρητικότητα του Anfield θα πλησιάσει τις 61.000, γεγονός που το καθιστά το όγδοο μεγαλύτερο γήπεδο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι εργασίες συνεχίζονται και σε άλλα σημεία της κερκίδας, οι οποίες περιλαμβάνουν εξωτερικές εργασίες στην ίδια την οδό Anfield και την άμεση γύρω περιοχή. Η αναμονή ήταν πολύ μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη, αλλά άξιζε τον κόπο, με τη νέα κερκίδα να αποτελεί θέαμα κάθε αγωνιστική.

Ο Jurgen Klopp έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά του όταν άνοιξαν πλήρως και τα δύο επίπεδα νωρίτερα φέτος, λέγοντας: «Αυτό το γήπεδο μεγάλωνε και μεγαλώνει. Ήταν πάντα υπέροχο, αλλά τώρα είναι πραγματικά εξωφρενικά υπέροχο. Πραγματικά κορυφαίο, πραγματικά δυνατό στις σωστές στιγμές».

Δεν θα το απολαμβάνει ως προπονητής για πολύ ακόμα, αλλά το Anfield φιλοξένησε ένα αποχαιρετιστήριο γεύμα με τα μέλη του προσωπικού της Liverpool την Τρίτη, με τον Jurgen Klopp να έχει δεχθεί ένα «ιδιαίτερο ευχαριστώ».

Τοποθετούνται επιτέλους τα τελευταία καθίσματα της Anfield Road Stand

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com